İstanbul Seçimlerini Kim Kazandı?
İstanbul seçimleri heyecanı sürerken oy farkının çok artması seçim sonucunun net olarak belli olmasına neden oldu. İstanbul'da seçim sonuçları son dakika... Son dakika istanbul seçimlerinin sonuçları ne durumda? Seçim sonucunda kim kazandı? Ekrem İmamoğlu başkan oldu mu? İstanbul belediye başkanı kim olacak? Mazbata ne zaman verilecek? sorularının cevapları Biliniyo'da...

İstanbul'da YSK'nın seçim tekrar kararı ardından gözler 23 Haziran Seçimleri'ne çevrilmişti. Binali Yıldırım'ın yaptığı açıklamalar ardından seçiminin kazananının Ekrem İmamoğlu olduğu netleşti. Resmi açıklamanın yapılması için YSK'nın kararı bekleniyor.

Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'ın açıklamaları şu şekilde;

Saat 19.16. YSK seçimlerin sonuçlarıyla ilgili yasağı kaldırmış bulunuyor. Şu an itibarıyla seçimleri rakibim Ekrem İmamoğlu önde götürmektedir. Kendisini tebrik ediyorum, başarılar diliyorum.

Bu seçim kampanyası boyunca bizlerle beraber yoğun bir çalışma içerisine giren, yakın çalışma arkadaşlarıma, teşkilat mensuplarımıza ve bizi dinleyen, projelerimizi, vaatlerimizi anlatma fırsatı bulan İstanbul'umuzun güzel insanlarına teşekkür ediyorum. Aynı zamanda büyük fedakarlık gösteren aileme de teşekkür ediyorum. Sabah oy kullanırken de söylediğim gibi seçim demek demokrasi demektir. Bu seçimlerle Türkiye'de demokrasinin en iyi şekilde kusursuz işlediğini bir kez daha ortaya koymuştur. Elde edilen sonuçlar tabii ki kesin olarak daha sonra açıklanacaktır.

Ben bu sonuçların İstanbulumuza, İstanbul'un geleceğine hayırlar getirmesini Rabbimden niyaz ediyorum. Bundan sonra Ekrem İmamoğlu arkadaşımıza İstanbul'a güzel hizmetler yapmasını da temenni ediyorum. Yapacağı çalışmalarda İstanbul'un yapacağı her türlü işte kendisine yardımcı olmaya gayret edeceğiz.

İstanbul seçim sonucu'nun YSK tarafından resmi olarak yayınlanması ve mazbatanın teslimi beklenmektedir. Ardından İstanbul seçim sonucu net bilgileri paylaşılmış olacak.

Hey selam, ben Biliniyo Editörü! Sizler için içerikler hazırlıyor ve paylaşıyorum. Umarım biliniyo.com'da keyifli vakit geçiriyorsunuzdur.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al