Gökhan Gürlek'ten Covid 19 Değerlendirmesi
Covid 19 virüsünün tüm dünyada etkisini arttırması ardından yaşamşartları değişiklik göstermeye başladı. Bu değişimin ardından yaşamstandartlarının ve özgürlüğün kısıtlandığı bu günlerde ise gelecek konusundaplanlamalar yapılmaya devam ediyor. Prokule Türkiye Yönetim Kurulu BaşkanıGökhan Gürlek, gelecek dönemlerde sektörlerle ilgili yaşanabilecek gelişmelerleilgili açıklamalarda bulundu.

Dünya ülkelerinin tamamında gerek ekonomiye, gerek siyasete,gerekse de tüm yaşantımıza etki eden faktörlere etki eden Covid 19 salgınıyaşam standartladında köklü bir değişime neden oldu. Maske takma zorunluluğu vesokağa çıkma kısıtlamaları ardından tüm sektörlerde planlamalar tamamendeğişti. Bu değişimler hakkında yorumlamalarda bulunan Gökhan Gürlek,”İnsanlarınilk başta sadece sağlıksal bir problem olarak gördüğü Covid 19 salgınınınaslında şuan ekonomik olarakta büyük bir etkiye neden olduğu görülmektedir.Önemsenmeyen veya uzun bir süre sadece bir şaka olarak düşünülen salgın uzunbir süreç boyunca tüm yaşantımıza olumsuz etkilerde bulundu. İlerleyen süreçtedaha bilinçli olunması gerektiği aşikar. Tüm insanlar bilinçli bir şekilde kurallarauyması halinde bu virüs yayılmadan hızlı bir şekilde ortadan kalkabilecekkenbilinçsiz hareketlerin bedelini tüm dünya ödedi. Son zamanlarda ülkemizin dealdığı tedbirler kapsamında olumlu tablolarla karşılaşıyoruz. Ekonomik olarakbaşlayan hareketlenmeler kısa bir süreç içerisinde krizleri sona erdireceğinidüşünüyorum. Ülkemizde üretimin ve eğitimin hızlı bir şekilde gelişeceği günlerbizleri bekliyor.”dedi.

Gayrımenkul sektöründe adından sıkça söz ettiren ProkuleTürkiye’nin Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Gürlek, “ Ticari işletmelertarafından işlerin aksamasından oluşan sorunlar gerek devlet destekleriylegerekse ticari birikimlerle atlatıldı. Şuan bu arkada kalan hasarlarınonarılabileceği, yüksek hacimli ticaretlerin meydana geleceği günlerde üretiminve doğru yatırımın önemi büyük. Hem  gayrımenkul sektöründe hem de bir çok farklısektörde gelişen ve değişen dünyanın durumunu kesinlikle göz önüne alarak hareketedilmelidir.” açıklamalarında bulundu.

Hey selam, ben Biliniyo Editörü! Sizler için içerikler hazırlıyor ve paylaşıyorum. Umarım biliniyo.com'da keyifli vakit geçiriyorsunuzdur.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al