Gayrimenkul Sektöründe Koronavirüs Etkisi
Türkiye’de gayrimenkul sektörünün önde gelen markalarından Prokule Türkiye’nin Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Gürlek, dünyada etkisini sürdüren Covid-19’un gayrimenkule olan etkileri ile ilgili değerlendirmelerini paylaştı.

 Türkiye’degayrimenkul sektöründe salgın sürecinin büyük ölçüde atlatıldığını ifade edenGökhan Gürlek, bunun da devlet destekli bankaların sağlamış olduğu avantajlarsayesinde olduğunu belirtti.

‘’Bu zor dönemde vatandaşlar ev tercihlerinde de değişikliğegitmeye başladı. Biz de onların beklentilerini en iyi şekilde karşılamaya veher bütçeye uygun hizmetler vermeye, yatırımlarının geri dönüşlerini almalarıkonularında onları doğru alanlara yönlendirmeye dikkat ediyoruz.’’ diyenGürlek; gelecek süreçte gayrımenkul yatırımlarının karlılığında pozitifgelişmelerin olacağı üzerinde durdu. Doğru yatırımla kısa sürede yüksekkarlılık imkanını yatırımcılarına sunan gayrımenkul sektörü, profesyoneldanışmanlarla yatırımları doğru alanlara yönlendirebiliyor.

2021’de Gayrimenkul Daha Fazla Kazandıracak

Salgının son dönemlerinde gayrimenkul sektörünün olumlu birnoktaya geldiğini ifade eden Gökhan Gürlek,2021 yılında da geçmiş yıllardagördüğümüz doğru seçimin kazandıracağının üzerinde durdu. “Doğru gayrımenkulyatırımının pandemi süreci ardından 2021’i kazanç dolu bir yıl olarakgörebileceğimizi gösteriyor. Sektörlerdeki hareketlilik ve yatırımalanlarındaki hızlanma gayrımenkul sektörünü de 2021’de hareketlendirecek gibigörünüyor”dedi.

Hey selam, ben Biliniyo Editörü! Sizler için içerikler hazırlıyor ve paylaşıyorum. Umarım biliniyo.com'da keyifli vakit geçiriyorsunuzdur.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al