Ünlüler Parfümlerini Nereden Alıyor ? Ünlülerin Kullandığı Parfümler
"Ünlüler parfümlerini nerden alıyor" , "ünlüler hangi parfümleri kullanıyor" "Ünlülerin kullandığı parfüm markaları nelerdir?" gibi soruları sık sık duyduk ve sizin için bir araştırma yaptık.

Milyonlarca insanın takip ettiği ünlü isimlerin hangi marka parfümler aldığını ve parfümlerini nerden aldığını sizler için araştırdık. Bu içeriğimizde "Ünlüler parfümünü nerden alıyor?" "Ünlülerin kullandığı parfüm markaları nelerdir?" "Ünlülerin Parfümcüsü kimdir?" gibi soruların yanıtını sizler için bulduk.

Demet Akalın'ın Kullandığı Parfüm Gucci Bloom

Demet Akalın'ın Kullandığı Parfüm Gucci Bloom

Demet Akalın'ın geçtiğimiz günlerde instagramda yaptığı paylaşımda hangi parfümü kullandığını ve kullandığı parfümleri nerden aldığını öğrendik ve sizlerle paylaşıyoruz. İnstagramda sık sık reklamlarını ve kullananları gördüğümüz Xparfumclub 'dan parfümlerini alıyor. Demet Akalın tüm parfüm alışverişini xparfumclub'tan yaptığını da takipçileriyle paylaştı.

Ertem Şener hikaye bölümünde yaptığı paylaşımla takipçilerine parfüm satın aldığı yeri paylaştı. Demet Akalın gibi Ertem Şener'de parfümlerini Xparfumclub'dan alıyor.

Ünlülerin parfümcüsü olarak bilinen Xparfumclub ünlülerin bir çoğunun parfüm adresi olarak görülüyor. Türkiye'de tanınmış bir çok ismin alışveriş yaptığı bu markadan satın alacağınız parfümlerde kampanyalarıyla sizi kendisine bağlayan farklı bir havası var. Bir kaç ünlünün kullandığı parfümleri ve parfümlerini satın aldığı yeri sizle paylaştık fakat Bu isimler haricinde Gazeteci Tayyar Işıksaçan , Sosyal medyadan tanıdığınız Eylül , Kerimcan Durmaz, Ece Seçkin , Hakan Kakız, Seda Sayan , Yavuz Seçkin , Berna Arıcı , Hande Yener , Özden Cerrahoğlu , Gizem Özdilli , Ayça Beğen , Tarık Mengüç , Nagihan Karadere , Selin Ciğerci , Rüzgar Erkoçlar , Cansu Taşkın , Serkan Kaya gibi isimlerde xparfumclub'un müşterileri arasında yer alıyor. 

Sizde ünlülerin kullandığı parfümleri öğrenmek yada aynı parfümlerden satın almak için www.xparfumclub.com adresini ziyaret ederek detaylı incelemeleri yapabilirsiniz.

Image ÜNLÜLERİN PARFÜMCÜSÜ

Hey selam, ben Biliniyo Editörü! Sizler için içerikler hazırlıyor ve paylaşıyorum. Umarım biliniyo.com'da keyifli vakit geçiriyorsunuzdur.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al