Üniversite Hocasının Şortun Kısa Eleştirisi Ardından Tamamen Soyundu
Profesör, tez sunumu yapan öğrencisini etek boyunun kısalığıyla eleştirilmesi ardından öğrencisi sunum esnasında hocasını protesto etmek için soyundu.

İngiltere'de bulunan Cornell Üniversitesi'nde tez sunumu yapan Letitia Chai isimli kız öğrenci, oturuma katılan bir hocasından aldığı eleştiriler üzerine bir anda soyundu ve sunumunu yarı çıplak halde tamamladı.

SUNUM ESNASINDA SOYUNMAYA BAŞLADI

Tez sunumuna katılan katın profesörün, şortunun boyu ile ilgili yaptığı ikaz genç kızı öfkelendirdi. "Şorun çok kısa" eleştirisine sinirlenen Chai bir anda soyunmaya başlayınca profesör ne yapacağını şaşırdı.

ARKADAŞLARINDAN TAM DESTEK

Arkadaşları Chai'nin bu tavrını desteklediklerini söylerken, o anlar sunumu izleyen arkadaşları tarafından cep telefonu ile kaydedildi.

"KİMSE İÇİN KENDİMİ DEĞİŞTİRMEM"

Hocasının kendisine erkeklerin bakışını üzerine çektiği ve bu kıyafetiyle bedeninin sunumunun önüne geçtiği eleştirisini yaptığını söyleyen genç kız, "Onun ya da bir başkasının kendisini rahat hissetmesi için kendimi değiştiremem" diyerek olaya tepkisini gösterdi.

"ANNEN GÖRSE NE DER?"

Chai ayrıca profesörün, "Annen bu kıyafetlerin ve yaptıkların hakkında ne düşünecek?" sorusuna da "O bir feminist ve cinsiyet çalışmaları hocası, o yüzden bu durumu normal karşılıyor benim şortumla bir sorun yaşamıyor" cevabını verdi.

Hey selam, ben Biliniyo Editörü! Sizler için içerikler hazırlıyor ve paylaşıyorum. Umarım biliniyo.com'da keyifli vakit geçiriyorsunuzdur.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al