Tesla'dan Elektrik Faturanızı Düşürecek Yeni Bir Proje;TEKNOLOJİK KİREMİT
Elektrik ve Elektronik teknolojisi üzerinde büyük çalışmalar yapan ve elektrikli araçlarıyla tanılan Tesla şirketi geçtiğimiz az yıla damga vurabilcek nitelikte bir proje ile karşımıza çıktı.Tesla,evlerin elektrik ihtiyacını karşılayabilecek bir kiremit üretmeye başladı.

 Solar City'nin hisselerini satın almayı tamamlayan Tesla,New York'taki fabrikasında yeni bir buluş üzerinde çalışıyor.Bu buluş elektik enerjisini depolayıp günlük ev ihtiyaçlarında kullanabilir yapan bir kiremittir.Hatta şuan kiremitler için depozito ödeyenlerin evlerinde incelemeler başlatıldığını ve montaj aşamasına hazırlanıldığını söyleniyor.

Image

ŞİMDİDEN ÖN SİPARİŞLER ALINIYOR!

Bu kadar ilgi çeken proje şimdiden ön sipariş almaya başladı. Musk'ın tanıtımı bir çok kişiyi etkilediği gibi buda siparişlere aynı paralellikte yansıdı.Zaten Güneş enerjisini depolayarak evin elektrik ihtiyaçlarını karşılayan kiremitler için daha Mayıs ayından itibaren yoğun bir ilgi ve ön sipariş durumları sürmekteydi. Hatta Tesla ön siparişler için müşterilerden bin dolar kadar bir depozito bile almıştı.

Bu kiremitler normal şartlarda geçtiğimiz yılın yaz aylarında ilk evlere uygulanması düşünülüyordu ancak Tesla şirketi bilinmeyen bir sebepten ötürü bu süreyi erteledi.Söylenenlere göre ise önümüzdeki aylarda montaj çalışmalarına başlanacaktır.

NORMAL BİR ÇATIDAN DAHA UCUZA GELİYOR!

Elektrik üretimi yapan  bu kiremitler normal bir çatı yapımına göre daha uygun bir fiyata geliyor hatta bakılınca normal bir kiremitten neredeyse ayırt edilemeyecek bir durumda olduğu gözlemleniyor.Ayrıca bu kiremitlerden bir çatının %70 kadarını kaplanabilceği öne sürülüyor

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al