Ösym Taban Puanları Açıkladı !
2018 Üniverrsite Taban Puanları ! ÖSYM Son 3 Yılın Taban Puanları ve Başarı Sıralamalarını Yayımladı !

İki milyonu aşkın öğrencinin heyecanla beklediği sonuçlar dün ÖSYM ’nin resmi internet sitesinden açıklandı. Bu sonuçların ardından üniversite taban puanları ve tercih kılavuzu merak konusu olmuştu. 2 ve 4 yıllık bölümler en düşük ve en yüksek taban puanları en çok araştırılan konuların başında yer aldı. Bu sabah saatlerinde ise ÖSYM beklenen duyuruyu yaptı. 2018 YKS tercih kılavuzu yayınlandı. Bunun yanı sıra YÖK atlas tercih robotu da ilgileri çekti. Peki ÖSYM, YÖK atlas tercih robotu nasıl kullanılır? İşte 2017-2018 üniversite taban puanları...

  

 Dün açıklanan YKS sonuçları sonrası 2 ve 4 yıllık üniversite taban puanları merak konusu olmuş, tercih kılavuzu en çok araştırılan konuların başında yer almıştı. ÖSYM, YKS tercih kılavuzu listesi bugün yayınladı. Osym.gov.tr adresinde ise büyük yoğunluk başladı. TYT ve AYT YKS tercih kılavuzu listesi ile 2 ve 4 yıllık bölümlerin en düşük ve yüksek taban puanları burada bulabilirsiniz.

Hey selam, ben Biliniyo Editörü! Sizler için içerikler hazırlıyor ve paylaşıyorum. Umarım biliniyo.com'da keyifli vakit geçiriyorsunuzdur.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al