Murat Özdemir, Acun Ilıcalıyı Tehdit Etti!
İnstagram hesabından yaptığı canlı yayında Papağana işkence ederek akıl hastahanesine yatırılan Murat Özdemir'in 9 Aralık tarihinde yaptığı canlı yayında Acun ılıcalıyı tehdit ettiği ortaya çıktı.

Geçtiğimiz günlerde gündeme bomba gibi düşen papağana işkence videosu ile akıllara kaznına Murat Özdemir'in çok fazla izlenmeyen bir videosu daha patlak verdi. Yaptığı bir canlı yayında Acun Ilıcalı'ya "Aklın varsa içeride öldür beni" dediği ortaya çıktı.

İşte O Video!

Papağana işkence ederek canlı yayında insanları dehşete düşüren Murat Özdemir'in yaptıkları ardından Acun Ilıcalı sessiz kalmadı. 

Ilıcalı, Türkiye'yi sarsan olayla ilgili şunları söyledi; "Çok üzücü bir olay, içim parçalandı. Ben de bir hayvanseverim. Ofisimizde iki tane kedimiz var. Mümkün olduğu kadar hayvanlarla vakit geçirmeyi, onlardan enerji almayı seviyorum.

Konuyu benimle bağlamaya çalışanlar var. Biraz bana anlamsız geliyor. Nasıl bugün herhangi bir TV kanalındaki yarışma da ya da bir dizide yaşanan bir skandal olduğu zaman kanalın sahibi gündeme getirilmiyorsa, benim gündeme getirilmemi şaşkınlıkla karşılıyorum. Burada tabii ki belli bir kesim tepkiler gösterebilir, saygı duyuyorum ama bana anlamsız geliyor. Yapım şirketi 'Reyting için tuttu' denilen yarışmacı zaten dört, beş hafta önce kovulmuş."

Hey selam, ben Biliniyo Editörü! Sizler için içerikler hazırlıyor ve paylaşıyorum. Umarım biliniyo.com'da keyifli vakit geçiriyorsunuzdur.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al