Leonardo DiCaprio, Oscar'ı İade Etmek Zorunda Kaldı
Oscar alması tüm sosyal mecralarda büyük ses getiren oyuncu Leonardo DiCaprio, adı yolsuzluğa karışan iş adamının kendisine hediye ettiği Oscar'ı iade etmek zorunda kaldı.

Malezya'da eski Başbakan Necip Rezak'ın adının karıştığı Malezya Kalkınma Fonu yolsuzluğu soruşturması kapsamında aranan iş adamı Jho Low hakkında tutuklama kararı alındı. Mal varlıklarına el konulan iş adamının, ünlülere verdiği hediyelerin de geri iade edilmesi kararlaştırıldı.

Marlon Brando'nun Oscar'ını Almıştı

Leonardo DiCaprio'ya Oscar adaylığı getiren Para Avcısı (The Wolf of Wall Street) filminin finansörlerinden olan Low, bir açık artırmada Marlon Brando'nun Oscar'ını 600 bin dolara almış ve bunu ünlü aktöre hediye etmişti. Bu olay, oynadığı her rolün hakkını veren ünlü oyuncunun, Oscar konusunda talihsizliği olarak yorumlandı.

İade Edecek

Ancak şu sıralarda kaçak kabul edilen Low'un verdiği tüm bu hediyeler iade edilmek zorunda. DiCaprio'nunBrando'nun Oscar'ını iade edeceği açıklamasından sonra, Oscar ödülünü, Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi 1 dolar karşılığında alacak ve müzede sergileyecek.

Hey selam, ben Biliniyo Editörü! Sizler için içerikler hazırlıyor ve paylaşıyorum. Umarım biliniyo.com'da keyifli vakit geçiriyorsunuzdur.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al