Lady Gaga, Avrupa' Daki Tüm Konserlerini İptal Etti!
Lady Gaga yaşadığı sağlık problemleri dolayısıyla "Joanne Dünya Turnesi’nin" Avrupada'ki 10 konserini iptal etmek zorunda kaldı. Hayranları Lady Gaga'nın Twitter'da yaptığı paylaşımı görünce hayarl kırıklığına uğradı.

Lady Gaga, Twitter hesabından takipçilerine böyle seslendi.  Grammy ödüllü şarkıcının resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada, kendisinin sağlık problemleri yaşadığı bu nedenle Joanne Dünya Turnesi’nin Avrupa ayağındaki 10 konserinin iptal edildiği duyuruldu. 





BİLET PARALARI İADE EDİLECEK

Ayrıca açıklamada bilet sahiplerinin 6 Şubat’tan itibaren bilet paralarını geri alabilecekleri belirtildi.

Lady Gaga, Twitter hesabından takipçilerine böyle seslendi:

"Harap olmuş durumdayım. Nasıl tanımlayacağımı bilmiyorum.Tek bildiğim, eğer bunu yaparsam müziğimin sözlerinin ve anlamlarının yanında duramayacağım.  Tedavi ekibim evimde iyileşmem için karar aldı. Joanne World Tour'daki son 10 konserimi iptal ediyorum. Bu turu ve sizi her şeyden çok seviyorum ama bu benim kontrolüm dışında bir durum.   Londra, Manchester, Zürih, Köln, Stockholm, Kopenhag, Paris, Berlin ve Rio. Söz veriyorum şehrinize geri geleceğim ama şimdilik, önceliğim kendime iyi bakmam. Sizi sonsuza kadar seveceğim."



Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al