Komplo Teorileri Kurulan Gizemli 'Poppy'
Hakkında bazı komplo teorileri olan ve 'YouTube'un Andy Warhol'ü' olarak adlandırılan bu gizemli genç sanatçının 250 milyon takipçisi var. Üstelik yaşını da söylemekten imtina ediyor.

Poppy, YouTube yıldızı. Robotumsu, yumuşak ses tonu izleyicilerine oldukça anlamsız mesajlar veriyor.

Geçen yıl yayınlanan videolarından birinde kameraya şöyle söylüyor Poppy: "Takipçileri hiç düşündünüz mü? Çok takipçinizin olması ne anlama geliyor? Benim adımı takip eden bir rakam var. Sizin isminizden sonra rakam geliyor mu? Bu rakam, arttıkça arttıyor."

Poppy, Japon 'kawaii' kültüründen,Duyusal  videolarından , David Lynch'ten ve tabii Internet'ten etkilenmiş. New York Magazine'de yer alan bir sanatçı profilinde Andy Warhol ile kıyaslanıyor Poppy. 

Poppy'i temsil eden kadın hakkında az şey bilindiği için, Poppy Truthers (Poppy Taraftarları)'nın dillendirdikleri komplo teorileri de geziniyor Reddit'te ve YouTube'da. Bazıları onun bir kültün üyesi olduğuna, ya da Sinclai'in onu rehin tuttuğuna, ya da 2014 yılından bu yana yayın yapan YouTube kanalının aslında bir şeylerin pazarlamasını yaptığına inanıyorlar. 

Poppy'nin ilk YouTube videosu 2014 yılında çıktı. Bu videoda pamuk şekeri yiyor ses çıkarmadan.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al