Kışın Yoğun İlgi Gören Çorap Çizme Modelleri
2018 yılını da geride bıraktık. Bu kış yoğun ilgi gören çorap çizmelerde genellikle tercih edilen modellerini sizler için araştırdık. Çoğunluk olarak mağaza vitrinlerinde ve internet sayfalarında bu tarz modeller üzerinde büyük bir ilgi görüldü.
Saten Diz Üstü Çizmeler

Saten diz üstü çizmeler genel olarak spor tarzı giyimde öne çıkıyor. Güzel bir kot şortla kombin sağlayarak hem yazın havasını üzerinizde taşıyın hem de tüm gözlerin üzerinizde olsun.

Modern Diz Üstü Çizmeler

Sonbahar'da vazgeçilmezi modern ve sade çorap çizmeler jean üzerine giyebileceğiniz gibi onunda üzerine güzel bir kazak ve şapkayla da şık bir kombin oluşturmuş olursunuz.

Deri Diz Üstü Çizmeler

Deri herşey'de iddialı olur. Bayanların şıklığını ön plana çıkarır. Deri düz üstü çizmelerle şık bir görüntüye sahip olduğunuz gibi zıt renkleri kullanarak da iyi bir kombin oluşturabilirsiniz.

Kadife Çorap Çizmeler

Her ne kadar sevselerde topuklu ayakkabıyı giymekte zorlanırlar. Kadife çorap çizmeler ise tam onlara uygun olacak. Romantik bir hava estirip aynı zamanda rahat bir tarz tercih ediyorsanız o zaman güzel bir tercih. 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al