Kim Bu Kırmızı Bisikletli Seri Katil?
Geçtiğimiz günlerde, Kayseri’deki bir villanın güvenlik görevlisinin öldürülmesi ile gündeme gelen kırmızı bisikletli seri katil furyası, yeniden en çok sorulmaya başlanan sorulardan bir tanesi haline geldi.

Avcı lakabına sahip olduğu sonradan belirlenen katil, güvenlik görevlisi dışında yedi kişiyi daha öldürmüş olan Hamdi Kayapınar’dı. 

Katil, epey uzun aramalar sonucunda bulunmuştu. Öyle ki, tam tamına 950 saat boyunca mobese kameralarını çok çeşitli açılardan izleyen emniyet görevlileri, 950 saatlik bir mesainin ardından ancak Hamdi Kayapınar’ın kimliğini tespit etmeyi başarabilmişlerdi. Özel güvenliğin öldürülmesi ile ilgili emniyetin yaptığı soruşturmada, katilin suçunu kabul ettiğini öğrenildi. Güvenlik görevlisini neden öldürdüğü sorusuna verdiği cevapta katil, ‘’silahını çok beğendiğim için’’ ifadesini kullanmıştı.

Hamdi Kayapınar’ın İlk Cinayeti Değil!

Hamdi Kayapınar’ınilk cinayeti bu tüyler ürperten özel güvenlik cinayeti de değildi. Daha önce yedi kişinin daha katili olduğu belirlenen Hamdi Kayapınar’ın ilk cinayetini bundan yıllar önce işlediği öğrenildi. Yapılan araştırmalara göre, Hamdi Kayapınar, ilk cinayetini yaptığında kız kardeşi sadece on dört yaşındaydı ve Hamdi Karapınar kız kardeşini o yaşında öldürmüştü. Özellikle psiyatrist ve psikologların üzerinde çalışmak istediği katil, toplam sekiz cinayet işledi. Yedinci cinayetinden sonra içeri alınan ve belli bir süre içerde kaldıktan sonra serbest bırakılan katilin sekizin cinayeti, güvenlik görevlisi cinayetiydi. 7 kere cinayet işledikten sonra içeri alınan Hamdi Kayapınar eğer dışarı çıkarılamsaydı belki de bu sekizinci cinayet hiç yaşanmayacaktı. 

Hey selam, ben Biliniyo Editörü! Sizler için içerikler hazırlıyor ve paylaşıyorum. Umarım biliniyo.com'da keyifli vakit geçiriyorsunuzdur.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al