Kim Bu Gece Seansı?
İnstagram'da namı diğer gece seansı kimdir ? Necidir ? Ne İş Yapar? Sizler için biraz araştırdık. Cannes'da Yürüyen Türk Umut Ali Kal'ı gelin biraz tanıyalım...

İnstagramda 20 Bin civarlarında takipçisi bulunan ve monotondan uzak bir hayatı olan Umut Ali Kal'ı sizler için biraz araştırdık. Karşısına çıkan bir şansı değerlendiren ve hayatı değişen  Umut Ali Kal hakkında biraz bilgiler paylaşalım sizlerle...

Erasmus İçin Gitti , Cannes'ta Yıldızlarla Yürüdü

Erasmus için Hollanda'ya giden Umut Ali Kal, otobüs durağında tanıştığı bir kadın sayesinde hayatının şansıyla karşılaştı.Durakta beklerken Brezilyalı oyuncu Adriana Ferreyr ile tanışıyor fakat o kadının ünlü bir yıldız olduğuna ilk başta inanmıyor. Sonra Ferreyr, Umut'un numarasını alarak onu arayacağını söylüyor.

İşte O Şans Meleği Adriana Ferreyr

İşte O Şans Meleği Adriana Ferreyr

Umut, iki gün sonra Adriana Ferreyr'den "Geleceksen 20 dakika içinde kırmızı halı önünde buluşalım" yazan bir mesaj alıyor. Bir anda kendini kırmızı halıda bulan Umut, anı ölümsüzleştirmek için hemen telefonuna sarılıyor.

"Adriana sayesinde kırmızı halıdan 300 fotoğrafçıya poz vererek geçtim. Geçerken de 'Türkiye' diye bağırdım. Hemen ardımdan Nicola Kidman geçti. Kalbim duracak sandım."

Cannes'ın kazananı Umut Ali Kal

Şans eseri tanıştığı bir insanla hayatının en unutulmaz anılarını yaşayan Umut, şuan harika bir blogger... Gezdiği ve gördüğü ülkelerin fotoğraflarını İnstagram hesabında paylaşarak insanlara gidemedikleri ve göremedikleri yerleri adeta yaşatırcasına paylaşımlar yapıyor. İnstagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlar o kadar sıcak kanlı ki ilk bakıştan itibaren insanları kendisine bağlıyor... Eğer ona ulaşmak isterseniz "geceseansi" kullanıcı adını instagramda aratarak onu bulabilirsiniz.

Hey selam, ben Biliniyo Editörü! Sizler için içerikler hazırlıyor ve paylaşıyorum. Umarım biliniyo.com'da keyifli vakit geçiriyorsunuzdur.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al