Kenan Işık İyileşti Mi ? Çıkan Haberler Doğru Mu ?
Sosyal medyada hızla yayılan "Kenan Işık iyileşti" haberlerinin ardından haberin doğruluğu araştırıldı fakat doktorlarından üzücü haber geldi. Kenan Işık hala bitkisel hayatta yaşamaya devam ediyor, iddaaların asılsız olduğu ortaya çıktı.

Türk sinamasının ve Türk tiyatrosunun usta ismi Kenan Işığın yaşadığı talihsiz olayın ardından tam 4 sene geçti. Spor salonunun saunasından çıkarken ayağının kayması sonrası komaya giren ve 4 yıldır da bitkisel hayatta yaşayan Kenan Işığın iyileştiğine dair yayılan asılsız haberlere resmi bir açıklama doktorlarından geldi. Doktorları Kenan Işık'ın düzelmesi veya iyileşmesi gibi bir durumun söz konusu olmadığı bilgisini paylaştı.

Mehmet Cengiz Işık / Kenan Işık

Mehmet Cengiz Işık / Kenan Işık

Sosyal Medyada Asılsız Haberler

4 Yıl önce komaya girmesi ardından makinalara bağlı olarak bitkisel hayatta yaşam mücaadelesi veren Kenan Işığın normale döndüğü haberleri asılsız çıktı. Bodrumda bir yazlıkta göründüğü iddaalarında ise kardeşi Mehmet Cengiz Işık olduğu anlaşıldı. Kardeşi Mehmet Cengiz Işık'ı görenler Kenan Işık'a benzetti ve bu yanlış bilgi karmaşasına sebep oldu. Şuan için Kenan Işık'ın iyileşmesi gibi bir durum söz konusu değil.

Hey selam, ben Biliniyo Editörü! Sizler için içerikler hazırlıyor ve paylaşıyorum. Umarım biliniyo.com'da keyifli vakit geçiriyorsunuzdur.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al