İlluminati'nin Kızı Poppy Film Çıkarıyor!
Geçtiğimiz yılın en popüler Youtuberlerinden biri olan Poppy film çıkarıyor...

Geçtiğimiz yıl şeytan ve illuminati imgeleri barındıran birçok kişiyi tırsak bıraktıran kişi şimdide sinema sektörüne giriyor.

Poppy Kimdir?

Poppy adına sahip YouTuber, aslında 1995 doğumlu Moriah Pereira'ın ta kendisi. Pereira'nın adını Google'da arattığınızda ise kendi adına dair herhangi bir ize ulaşamamakla birlikte sadece Poppy tarafından yapılan içeriklere sahip olduğunu görüyorsunuz. Yıllarca dans ve müzik eğitimi alan Pereira, şu anda Poppy isimli karakteri canlandırıyor ve şarkılarını bu isimle yayınlıyor.


Poppy'i YouTube'daki ilginç videolarıyla tanısak da aslında Poppy aniden internet için yaratılan bir karakter değil. Moriah Pereira'nın adını Google'da arattığınızda karşınıza çıkan bağlantılardan geçtiğimiz yıllarda 'Poppy' ve 'Everybody wants be Poppy' isimli TV dizilerinde rol aldığını görüyorsunuz.

Image

Poppy'i Ünlü Eden Şey Nedir ?


Aslında hiçkimse Poppy'nin YouTube öncesinde var olduğunu bilmiyor ancak Poppy, sonradan YouTube dünyasına giren bir hanımkızımız. 10 dakikalık 'I am Poppy' dediği videosuyla şöhret olan Poppy, sürekli üçgen olan şeyler kullanıyor ve şeytan gibi subliminal şeyleri çağrıştıran detaylara değiniyor. İnternet sitesinde öğeyi denetle yaptığınızda ise kodlar alanında İlluminati sembolünü fazlasıyla anımsatan bir şey görüyorsunuz. Ayrıca Poppy'nin videoları bazen ürkütücü de olabiliyor.

Poppy elbette bir şarkıcı ve kendisine ait bir YouTube kanalı da var. Ancak işin ilginci burada paylaştığı videolar da bir hayli mesaj içeriyor hatta bir videosunda şeytanla birlikte dans ediyor.

Poppy'nin tam olarak kim olduğunu ve ne amaçla internette olduğunu bilemiyoruz ama Poppy'nin geçtiğimiz yıllarda da var olan bir karakter olduğunu hesaba katarsak YouTube'tan prim yapmaya çalışan bir kız olmadığını söyleyebiliriz.

Film Sektöründe Ne Yapacak?

Film çıkaracağı haberi bile aşırı derecede yeni.Bu nedenle filmle alakalı pek yorum yapılamıyor.Ama gerek Poppy'nin önceki videoları olsun yada şarkıcı özelliği  olsun filmin karşımıza 2 farklı türden çıkması muhtemel.Bunlardan biri müzikal tadında şeytani ve illuminati imgelerini barındıran bir film.Diğeri ise daha korku tadında yine aynı imgeleri barındıran bir türde film.

Film Çıkınca Gitmeyi Düşünür Müsünüz?

FFRAGMAN

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al