Genç Yaşında Güzel Sesi Ve Şarkılarıyla Kalbimizi Kazanan Onurcan Özcan'ın Cansız Bedeni Bulundu
ŞİLE’de İmrenli Koyu’na gezmek için denize açıldıktan sonra bindikleri fiber teknenin alabora olması sonucu denizde kaybolan Onurcan Özcan’ın cansız bedeni, denizden ve havadan yapılan aramalar sonucunda, kıyının yaklaşık 350 metre açığında bulundu. Haberi alan yakınları ve hayranları gözyaşlarına boğuldu.

Şile İmrenli Koyu’ndan dün sabah saat 07.30 sıralarında gezmek amacıyla denize açılan 5 arkadaşın içinde bulunduğu fiber tekne, kıyıdan yaklaşık 300 metre açıktaki kayalıkları döndükleri sırada gelen bir dalga nedeniyle alabora oldu. Teknedeki Hasan Ekşi (23), Levent Sarı (30) ve Ulaş Sarı (23) yüzerek yakında bulunan kayalıklara çıkarken, Recep Gülyıldırım ise suyun üzerinde hareketsiz şekilde kaldı.

Teknede bulunan genç müzisyen Onurcan Özcan  ise denizde kayboldu. Hemen yardıma giden çevredeki vatandaşlar tarafından denizin içinden tekneye alınan Gülyıldırım’a, bölgeye çağrılan sağlık ekiplerince ilk müdahale kıyıda yapıldı. Hastaneye kaldırılan Recep Gülyıldırım, müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayın ardından, İstanbul İl Jandarma Komutanlığı Sualtı Arama Kurtarma Timi, Sahil Güvenlik, Kıyı Emniyeti ve gönüllü arama kurtarma ekipleri tarafından Onurcan Özcan’ı arama çalışmaları başlatıldı. Denizde sürdürülen çalışmalara, Sahil Güvenlik helikopteri de havadan destek verdi.

15 METRE DERİNDE BULUNDU

Haberi alan Onurcan Özcan’ın annesi Hatice Özcan, babası Metin Özcan ve yakınları da olay yerinde arama çalışmalarını izledi. Dün akşam ara verilen arama çalışmaları sabah saatlerinde tekrardan başlatılmıştı. İstanbul İl Jandarma Komutanlığı Sualtı Arama Kurtarma Timi, Sahil Güvenlik botu, Sahil Güvenlik dalış timi, Sahil Güvenlik helikopteri ile KIYEM-5 ve KIYI-5 Botları tarafından müşterek gerçekleştirilen arama-kurtarma çalışmaları sırasında, saat 13.15’te sahilden yaklaşık 350 metre açıkta ve denizin 15 metre altında  Onurcan Özcan’ın cesedine ulaştı. Haberi alan ailesi ve yakınları gözyaşlarına boğulurken, ekipler tarafından kısa süre sonra botla kıyıya çıkartılan Özcan’ın cansız bedeni, önce Şile Devlet Hastanesi morguna, ardından da otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Hey selam, ben Biliniyo Editörü! Sizler için içerikler hazırlıyor ve paylaşıyorum. Umarım biliniyo.com'da keyifli vakit geçiriyorsunuzdur.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al