Dünyaca Ünlü Yıldız Kylie Jenner Anne Oldu
Uzun zamandır tartışılan Kylie’nin hamile olup olmadığı konusu tartışılıyordu. Dün gece 23.30 sıralarında Instagram'da yaptığı paylaşımda 1 Şubat’ta doğum yaptığını ve bir kızı olduğunu açıkladı.

E bize de Şükür, gözümüz aydın!” demek düştü. Aylardır 20 yaşındaki Jenner’dan ses seda yoktu çünkü. Kylie’nin dün gece paylaştığı mesajı kaç kişi kendi doğurmuş gibi sevinip paylaştı bilemezsiniz… Neyse, Kylie her zaman hayatının her anının kameralara çekilmesinden rahatsız olduğunu belirtiyordu biliyorsunuz. Haksız da değil hani, ama sen Kardashian soyundan geliyorsun, yapacak çok bir şeyin de yok. Ama tabii, 20 yaşında hamile kalınca ailesi kameralardan uzak kalma kararına saygı duydu belli ki. İyi de yaptılar bence. Yoksa kızcağız sürekli takip ve taciz edilecekti.

Tyga’dan ayrılır ayrılmaz Travis Scott hayatına girdiğinde bence hiçbirimiz böyle bir hamilelik haberi beklemiyorduk. Birincisi zaten küçük olduğundan, ikincisi de Travis Scott ile daha çok yeni olduklarından. Ama oldu mu oldu! Aslına bakarsınız, dedikodu çıktığında sadece 1 ay şüpheliydi durum. Sonra artık o kadar konuşulmaya başlandı ve Kylie de bir o kadar sessiz kalmaya ve aynı zamanda yalanlamamaya devam etti ki, çok bariz ortadaydı her şey. 

Zamanı tam kestiremiyorduk ama tabii ki. Bebiş 1 Şubat’ta doğduğuna göre, Kim’in üçüncü çocuğu Chicago ile aralarında topu topu 1 ay var. Yani Kim’den 1 ay sonra, Khloe’den yaklaşık 3 ay önce hamile kalmış. Epey bereketli ve doğurgan bu sene anlayacağınız. Arka arkaya patır patır hamile kalmak varmış kısmette!
 
Biz Kylie’ye artık hamileyse söylesin, çok uzattı falan diye kızarken, tatlı Kylie hepimizi düşünmüş. Aylarca göbekli bir fotoğraf görmeyi bekleyen bizler için 9 aylık hamilelik sürecini kaplayan bir video hazırlamış. Videoya, Kylie’nin Instagram hesabındaki linkten ulaşabilirsiniz. 11 dakikalık dünya şirini bir video. Kardashian-Jenner familyasında hiçbir zaman Kylieci olmadım ama Team Kylie olun ya da olmayın, video çok tatlı ve dokunaklıydı.

Ultrason görüntülerinden, bebeğin kalp atışını ilk duydukları zamana kadar ve hatta doğduğu sıradaki ciyaklamasına kadar her şey var videoda. Bizim Kylie’ye hamilelik de yakışmış hani. Videoya şöyle bir bakınca, Travis Scott’un sürekli altının çizildiğini ve daima Kylieciğimizin yanında olduğunu anlayacaksınız. 
 
Aynı zamanda ilk defa bu videoda Kim Kardashian’ın bebeğini göreceksiniz. Bu arada Kim’in doğurduğu tüm çocuklar birbirinin tıpkısı yemin ediyorum! Neyse, sadede gelirsek, bir oh çekebiliriz. Evet Kylie hamileymiş, evet bebek kızmış. Evet, çok şükür doğdu. 1 Şubat doğumlu Kova burcu bir kızımız oldu. Bu ailenin bebek olayları çok şirin oluyor kesinlikle, onu da bir kez daha anlamış olduk. Çoğalıp çoğalıp doğursun bunlar en iyisi! Ama bu senelik 3 bebek hepimize yeter. Siz onları büyütün, bizimle de bol bol fotoğraf, röportaj falan paylaşın, burada çatlamayalım. Hamilelikleri saklı tuttuğunuz yeter ama değil mi?

9 ayda kesin kaç yüz tane fotoğraf, video çekmişlerdir gerçi. Hala Kylie’nin hamileliğinden haberiniz yoktuysa hemen girin Instagram’a Khloe’yle göbek tokuştururkenki fotoğraflara falan bakın… Ne mesele oldu ama görüyorsunuz değil mi? Tabii ki hamileliğini kendi halinde yaşama fikrine saygım sonsuz ama gizemi arttırınca nasıl patladı bakın! Böyle akıllı olmak lazım işte. Şöyle Kardashian-Jenner ailesinden olmak vardı dermişim :))

Hey selam, ben Biliniyo Editörü! Sizler için içerikler hazırlıyor ve paylaşıyorum. Umarım biliniyo.com'da keyifli vakit geçiriyorsunuzdur.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al