Bir Çocuğa Cinsel İstismarda Bulunan Counter Strike Yapımcısı Jess Cliffe'nin Cezası Belli Oldu
Counter Strike’ın ortak yapımcısı Jess Cliffe, bir çocuğa cinsel istismar'da bulunduğu iddiasıyla tutuklandı. Ardından hakkında 150 bin dolar kefalet karşılığında serbest bırakılması kararı alındı.

36 yaşında olan Jess Cliffe, 16 yaşında bir kızla para karşılığı ilişkiye girdi. Washington eyalet yasalarına göre reşit olmayan birisi ile cinsel ilişkiye girmek çocuk istismarı olarak nitelendiriliyor. Bu nedenden dolayı mahkeme Cliffe hakkında 150 bin dolar kefalet ile serbest bırakılması kararı aldı.

Cliffe’nin mahkemede aynı kızla birkaç kez cinsel ilişkiye girdiği de ortaya çıktı. Savunmasında yetişkinlere ait bir web sitesinde tanıştıklarını ve yaşıyla ilgili bir bilgisi olmadığını söyleyen oyun yapımcısını kurtarmaya  yetersiz kalıcak.

Valve, Counter Strike’ın ortak yapımcısı Cliffe’yi yaşanan durum sonucunda Perşembe günü askıya aldığını duyurdu. 150 bin dolar ile serbest bırakılan adam, ay sonunda yeni yapılacak  mahkeme'de  çok daha büyük cezalarla karşılaşabileceği düşünülüyor. Ayrıca mahkemenin sonlandığı zaman itibari ile  Cliffe’nin çalıştığı ve Counter Strike oyununun yapımcı şirketi olan Valve ile ilgili geleceği de netlik kazanmış olacak.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al