Aşk-ı Memnu Dizisinin Usta Oyuncularından Recep Aktuğ Hastahaneye Kaldırıldı
Bir dönemin reyting rekorları kıran dizisi Aşk-ı Memnu 'nun oyuncularından Recep Aktuğ, hastaneye kaldırıldı. Yapılan tetkikler ardından Recep Aktuğ'a KOAH tanısı konuldu.

Bir dönemin reyting rekortmenleri arasında bulunan  Aşk-ı Memnu'da 'Hilmi' karakteri ile gönüllerde taht kuran müzisyenlik ve oyunculuğuyla insanları kendine hayran bırakan isimlerden Recep Aktuğ hastaneye kaldırıldı. Hastahanede doktorların kontrolleri ardından KOAH tanısı konuldu

Recep Aktuğ Kimdir ?

Recep Aktuğ 13 Mayıs 1954 yılında İzmir, Çeşme'de doğdu. 1974 yılında Şişli Siyasal Bilgiler Y.O'nda okurken Grup Stüdyo adlı bir gruba katıldı. Siyasal Bilgiler'de dört sene okuduktan sonra TM Devlet Konservatuvarı'na kaydoldu. Eğitimi süresince pazarlamacılık, grafikerlik gibi işlerde de çalıştıktan sonra arkadaşı Tufan Aksoy vasıtasıyla Çetin Emeç yönetiminde Hürriyet Magazin bölümü Hafta Sonu Gazetesi'nde muhabir olarak çalışmaya başladı.

Hey selam, ben Biliniyo Editörü! Sizler için içerikler hazırlıyor ve paylaşıyorum. Umarım biliniyo.com'da keyifli vakit geçiriyorsunuzdur.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al