3 Temmuz 2020 Burç Yorumları !
3 Temmuz 2020 Günlük Burç Yorumları biliniyo'da. Sizde uzman burç yorumcuları tarafından yapılan burç yorumlarımız ile Burcunuzun özelliklerini öğrenebilirsiniz. Günlük burç yorumları ile gününüzü nasıl geçireceğinizi ve karakteristik özelliklerinizi öğrenebilirsiniz. 3 Temmuz Burç Yorumları Biliniyo'da.

KOÇ BURCU

KOÇ BURCU

İş yaşamınız'da yeteneklerinizi cesurca ortaya koydukça kariyerinizde yeni kapılar ardı ardına açılıyor devam ediyor. Sezgileriniz aşırı kuvvetli ve onları izlemekten asla çekinmeyin. Bu süreçte kendinizi daha da geliştir yeni girişimlere açık olmalı bu şansı çok iyi değerlendirmelisiniz. Özel hayatınızda ise ruhen dışa yansıyan müthiş enerjiniz her şeyi yeniden toparlayacak.

BOĞA BURCU

BOĞA BURCU

Sahip olduğunuz yüksek enerji bu durumdan minimum seviyede etkilenmenizi sağlayacaktır fakat, Eleştirileri yapıcı yönde kullanarak aleyhinizde atıp tutanları kendi safınıza çekebilirsiniz seçim sizin. Bugün ailenizi ilgilendiren konularda ısrarcı davranın ve yakınlarınızdan da bu konu ile ilgili yardım istemekten çekinmeyin.

İKİZLER BURCU

İKİZLER BURCU

Sezgileri dikkate almayı bırakın. Anlam veremediğiniz her şey risk demektir. Anlamaya çalışın. Bu süreçte kendinizi daha da geliştirecek yeni girişimlere açık olmalı bu şansı çok iyi değerlendirmelisiniz. Özel yaşamınızda ise ruhunuzda dışarıya yansıyan müthiş enerjiniz karşı cinsi size yakınlaştırıyor. 

YENGEÇ BURCU

YENGEÇ BURCU

Yaptığınız işlerde sebebini bilmediğiniz bir şekilde tereddüt yaşayacaksınız. Enerjiniz öylesine yüksektir ki, Pozitif yönde kullanamadığınız takdirde sizi zorlayabilir ve yanlış kararlar almanıza ya da tam tersi kararsızlığınız yüzünden fırsatlar kaçırmanıza neden olabilir. 

ASLAN BURCU

ASLAN BURCU

Enerjisi yüksek bir gündesiniz sevdiklerinizle iletişiminiz güçlü ve etkili olacaktır gün boyu. Fakat hesapta olmayan rahatsızlık duyduğunuz insanlarla karşılaşabilir onların iğneleyici sözlerinden etkilenebilirsiniz. Son derece sakin davranarak gereken cevabı vermekte gecikmeyin. Kendi kendinize sinir harbi yapacağınıza bırakın onlar sinirlensin. 

BAŞAK BURCU

BAŞAK BURCU

Bu dönem para ile ilgili konularda kararlar alabilirsiniz. Bu kararların yeni kararlar olmasından ziyade var olan ilişkilerinize dayalı kararlar olmasına çalışmalısınız. Özel yaşamınızda ise ailenizle ilgili konularda adaletli olmalı ve taraf tutarak haklıyı haksızı birbirine karıştırmadan hareket etmelisiniz. 

TERAZİ BURCU

TERAZİ BURCU

İş yaşantınızda mesai arkadaşlarınızla ilişkileriniz önemli şeylere yol açacak. Kişisel çıkarlarınızla ilgili konularda arkadaşlarınızla tartışmalar ve yol ayrımları söz konusu olabilir. Özel yaşamınızda ise bugün hareketli bir gün sizi bekliyor. Bugün karşı cinsin fazlası ile dikkatini çekeceksiniz.

AKREP BURCU

AKREP BURCU

İçinizdeki gücü hissedin ve yapılacakların sınırını zorlayın! Yaşamınızda rahatsızlık duyduğunuz konuları çok adil bir tarzla tespit edecek ve yeniden yapılandırmak için harekete geçireceksiniz. Bu düşünce sizin dönüm noktanız için bir başlangıç olabilir sezgilerinize güvenin ve ilerleyin.

YAY BURCU

YAY BURCU

Bu süreçte dikkat etmeniz gereken konu duygusal zekanızı mantıksal zekanızla dengelemek olmalı. Sizler duygularıyla yaşayan hassas ve duyarlı insanlarsınız sizi ruhsal anlamda anlamayan insanların tepkileri ile çok çabuk incinebiliyorsunuz buda sizlerin hak ettiğiniz yere gelmenizi engelliyor.

OĞLAK BURCU

OĞLAK BURCU

Pozitif düşünün geçmişte kalması gereken düşüncelerinizden arının. Yeni başlangıçlar için içinizde ki enerjiyi doğru yönlendirin. İşinizle ilgili konularda önemli fırsatlarla karşılaşabilir büyü bir çıkış gerçekleştirebilirsiniz Hedeflerinizi planlı bir şekilde uygulamaya başlayın.

KOVA BURCU

KOVA BURCU

Bugün işinizle ilgili önemli bir krizi aşarak daha huzurlu çalışacağınız bir ortama ulaşabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise evli kovalar eşinize daha yakın olmaya çalışmalı ona muhalefet etmek yerine onu anladığınızı ve birlikte kararlar almanın ikinize sağlayacağı faydaları anlatarak hareket etmelisiniz.

BALIK BURCU

BALIK BURCU

Yakın çevrenizde yaşanacak kurnazca oyunlara karşı dikkatli olmak yerine dostlarınızı iyi seçin. Başarınızı yaşama karşı duruşunuzu çekemeyen insanların hoş olmayan oyunları ve sözlü saldırıları ile karşılaşabilirsiniz. Sizler özü sözü bir insanlarsınız. 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al