19 Haziran 2019 Burç Yorumları
19 Haziran 2019 Burç yorumlarını ve uzman görüşlerini sizlerle paylaşıyoruz. Uzmanların burç yorumları sizlerle. Günlük burç yorumları oku , günlük burç yorumları sitesi , burç yorumları okumak gibi aradığınız kelimelerin tamamı Biliniyo'da...

KOÇ BURCU

KOÇ BURCU

Bir hayli sıradanlaşan günlerinizi değiştirmenizi ve çevrenizi genişletmek amacıyla yılın en iyi günlerinden biri. Önemli  rütbe sahibi insanlarla tanışabilir; beklenmedik fırsatlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Sosyal yaşamınıza biraz daha zaman ayırmalısınız. Bugün arkadaş ya da yakınlardan kaynaklanan bazı gizli faktörler olabilir ya da biri sizi yanlış yönlendirmeye çalışabilir.

BOĞA BURCU

BOĞA BURCU

Bugün sizin için tehlike çanları çalıyor. İşle ilgili konularda pire için yorgan yakabilirsiniz. Geri dönüşü olmayan girişimlerde bulunmaktan kaçınmalısınız. Özel yaşamınızda ise gergin ruh haliniz tartışmaları da beraberinde getirebilir. Hayattan bıkmış her şey üzerinize geliyormuş hissinden bir an önce sıyrılmalısınız.

İKİZLER BURCU

İKİZLER BURCU

İş hayatınızda şanslı bir gününüzdesiniz maddi gelirlerinizde oluşan artışı iyi değerlendirmeniz gerekli yerlere yatırımlarda bulunarak paranızı değerlendirmelisiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin duygusal davranışları ona olan kızgınlığınızı söküp atacak. Kelimelere takılı kalmak yerine sevdiğiniz insanın davranışlarına göre değerlendirmelisiniz.

YENGEÇ BURCU

YENGEÇ BURCU

Sıkı dostlarınız var ancak arkadaşlık ilişkilerinizde fikir ayrılıkları olabilir. Böyle bir durumla karşı karşıya kaldığınızda geri çekilin ve tartışmaya girmeyin zararlı çıkabilirsiniz. Bu durum kişisel anlamda sizleri güçlendirecek ve şu anda yaşadıklarınızdan sorumlu olan kişi ve kişileri de hayatınızdan kararlılıkla uzaklaştıracak ve bir daha size bu tarz olumsuzlukları yaşatmalarının önüne geçmiş olacaksınız.

ASLAN BURCU

ASLAN BURCU

Bekleyiş bir şey getirmez. Bugün kendinizi hangi alanda ifade etmek istiyorsanız o yönde ilerlemeli ve görüşmeler gerçekleştirmelisiniz. Gökyüzünün güçlü enerjilerini kendiniz için en iyi şekilde akıllıca kullanmaya bakın. Özel yaşamınızda ise yeni bir ilişkinin içinde iseniz beraber olduğunuz insanı daha yakından tanımaya çalışın ve gereksiz kıskançlıklar yüzünden huzursuzluklar çıkartmayın.

BAŞAK BURCU

BAŞAK BURCU

Uzun zamandır tempolu bir çalışma içinde bir hayli yıprandınız. Bugün eski dost ve arkadaşlarla keyifli bir gün geçirmek iyi gelecektir. Stresi bir yana bırakın ve ruhunuzu özgür bırakın. Özel yaşamınızda da keyifli enerjiler sizden yana. Bugün alacağınız haberleri dikkate almalı ve ciddi bir şekilde değerlendirmelisiniz.

TERAZİ BURCU

TERAZİ BURCU

Her zorlukta olayları kişiselleştiriyorsunuz. Birlikte çalıştığınız insanlarla üstün gelmek mücadelesi yerine işbirliği içinde hareket etmeniz faydanıza olacaktır. Diplomatik davranmalısınız. İsteklerinize ulaşmak için sabırlı davranın. Haklarınıza saygılı olmaları kaydıyla istediğiniz ilerlemeyi kaydedersiniz. Maddi konularda ise dikkatli davranmalı ve hemen karar vermemelisiniz. Bu konuda çalıştığınız insanların baskısı söz konusu olabilir.

AKREP BURCU

AKREP BURCU

Bugün gerçekleşen alım satımlar zararlı çıkmanıza neden olabilir. Maddi konularda düzenlemelerde bulunmalısınız birlikte çalıştığınız insanlar arkadaşlar yüzünden parasal sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Öncelikle kendinizi düşünerek hareket etmelisiniz. Bugün yeni insanlarla tanışabilir kariyer hayatınızı ilgilendiren size yol gösterecek önemli tavsiyeler alabilirsiniz. Bunları mutlaka değerlendirin. Sizin durumunuzu dışarıdan birinin değerlendirmesi çok daha objektiftir.

YAY BURCU

YAY BURCU

Bugün iş arkadaşlarınızdan dolayı zor durumda kalabilirsiniz. Güveniniz suiistimal edilebilir ve bir anda sizi zora sokabilir dikkatli davranın ve artık kime güvenip güvenmemeniz gerektiğini anlamalısınız artık. Özel yaşamınızda ise özlem duyduğunuz halde kendinizi sevdiğiniz insandan uzak tutmanız her ikinize de acı verirken neden olayları tek taraflı düşünüyorsunuz?

OĞLAK BURCU

OĞLAK BURCU

İşin yoğunluğu geçiyor. Bugün ailenizi ilgilendiren konularla alakadar olacaksınız. Bir aile bireyinin yaşadığı sıkıntılı durumda yanında yer alabilir ve ona destek verebilirsiniz. Bu durum ilişkilerle ilgiliyse tek taraflı düşünerek hareket etmemeli ve sadece yakınınızın yanında olduğunuzu hissettirerek daha fazlasına karışmamalısınız.

KOVA BURCU

KOVA BURCU

Güne kötü başladığınızı düşünüp kaygılanmayın. Sabah saatlerinde biraz sorunlar yaşansa da günün ilerleyen saatlerinde her şey yoluna girecektir. Özel yaşamınızda huzurlu bir gündesiniz. Bugün partnerinizden alacağınız güzel bir haber ayaklarınızı yerden kesebilir.

BALIK BURCU

BALIK BURCU

Bugün tatilin tadını çıkarın. Ruhunuzu dinlendirip rahatlamanız için kendinize zaman ayırın. Evden dışarı çıkıp arkadaşlarınızla birlikte eğlenin. Parasal işler bugün yolunda gidecektir. Özel yaşamınızda ise partnerinizle aşkınızı yeniden canlandırabilir birbirinize olan bağınızı fazlasıyla kuvvetlendirebilirsiniz.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al