11 Aralık 2019 Burç Yorumları
11 Aralık 2019 Günlük Burç Yorumları biliniyo'da. Sizde uzman burç yorumcuları tarafından yapılan burç yorumlarımız ile Burcunuzun özelliklerini öğrenebilirsiniz. Günlük burç yorumları ile gününüzü nasıl geçireceğinizi ve karakteristik özelliklerinizi öğrenebilirsiniz. 11 Aralık Burç Yorumları Biliniyo'da.

KOÇ BURCU

KOÇ BURCU

Aşk hayatınıza yönelik konularda bugün ben merkezli düşünmek yerine daha geniş açıda bakın yoksa yanlış kararlar alabilirsiniz bu konularda dikkatli olun. Son pişmanlık fayda etmeyebilir. İş hayatınızda ise gereksiz çıkışları ile sizi yoracak iş arkadaşlarınıza dikkat edin ve sürtüşmelerden kaçının. 

BOĞA BURCU

BOĞA BURCU

Maddi imkanlardan yana yakın dostlarınızın ve aile bireylerinizin görüşlerine başvurmanız ve duygusal davranışlarda bulunmamalısınız. Sırf duygusallığınız ve iyi niyetiniz sonucun'da sizin için ciddi bir maddi sıkıntıyı beraberinde getirebilir. Bugün işinizle ilgili konular'da iletişime fazlasıyla önem verin. Özel yaşamınızda ise sosyal hayatınıza biraz daha önem vermeli ve yeni insanlar tanımanın yaşamınıza katacağı güzel enerjilerle yeni coşkuları yüreğinizde yaşamalısınız.

İKİZLER BURCU

İKİZLER BURCU

Etraftakilere dikkat! Fiziksel çekiciliğinizin çok yüksek olduğu bir gündesiniz. Sözleriniz susar gözleriniz konuşur adeta. Karşı cinsin yoğun ilgisiyle karşılaşabilirsiniz. Bugün bozulan ilişkilerinizi ve sürekli tekrarlayan iletişim problemlerinizi zekanızı kullanarak kimseyi rahatsız etmeyecek şekilde ortadan kaldırabilirsiniz.

YENGEÇ BURCU

YENGEÇ BURCU

Tahminlerde bulunmanıza rağmen bugün sezgileriniz olağanüstü yoğundur ve gördüğünüz rüyalar yol göstericidir sizler için. Rüyalarınızı önemseyin hatırlayabildiğiniz kadarını not edin ve gördükleriniz araştırarak yorumlamaya çalışın. Fiziksel çekiciliğinizin her geçen gün arttığı özel zamanlardasınız karşı cinsin yoğun ilgisi ile karşılaşacak ve sürpriz teklifler alacaksınız.

ASLAN BURCU

ASLAN BURCU

Hayatınızla ilgili yeniliklere ihtiyacınız var. Değişik fikirler arasında gidip-gelmeler size pek yarar getirmiyor. Her ne kadar ruhsal durumunuzun canlı ve enerjik olmasını sağlıyorsa da artık net bir karar almanız gerekiyor. Partnerinizin dikkate değer önerileri olabilir. Bu konuda onun sözlerine kulak verin.

BAŞAK BURCU

BAŞAK BURCU

Bugün ruhsal olarak arınma ve gelişme zamanı sizler için kısa sürelide olsa tüm benliğinizle meditasyon yapın dua edin ve ruhsal enerjinizi tamamen arındırın. İşinizle ilgili konularda ortak hareket edeceğiniz insanların tekliflerine hemen evet dememelisiniz bugün. Size sunulanın arkasında farklı konular olabilir. İnsanların düşmanca tavırlarına karşı dikkatli davranmalısınız.

TERAZİ BURCU

TERAZİ BURCU

Bugün sizin sosyal gününüz. Gün boyu çevresel ilişkilere çok önem vereceksiniz. Mantığınızı kullanabileceğiniz bir takım girişimciliğiniz ön plana çıkarken, fikirleriyle bağdaşabileceğiniz kişilerle birlikte olacaksınız. Partnerinizle önemli kararların arifesindesiniz. Sizi tedirgin eden kararlarını düşünmeden almayın.

AKREP BURCU

AKREP BURCU

Hayatınızda ki netleşmelerle yolunuzu daha kararlı bir şekilde çizip ilerleyebilirsiniz. Kendi işinizin sahibiyken şartlar değişti ise bu süre içinde yeninden yapılanabilir geçmişte birlikte çalıştığınız insanların desteğini alarak önemli girişimlerde bulunarak başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz.

YAY BURCU

YAY BURCU

Olaylar karşısında kendinize has bir yorum tarzınız var ve bu işinizde çok olumlu sonuçlar veriyor. Öte yandan duygusal hayatınızda özgürlükçü tavırlar sergileyerek, tutucu tavırlarınız gizlemek isteyişiniz sizin özgün bir yapınız. Ütopik duygusallıklar yaşamak sizi etkiliyor. Bu yüzden, gereksiz yorgunluklar yaşıyorsunuz.

OĞLAK BURCU

OĞLAK BURCU

Problemler bir türlü bitmek bilmiyor. Hayatınızı değiştirmek için sizi rahatsız eden olay ve kişileri yaşamınızdan uzaklaştırmak isteyeceksiniz. Kararlarınızı alın ve uygulayın. İnsanları kolayca ikna ettiğinizi konuşmalarınız esnasında fark edeceksiniz. Gökyüzü fikirlerinizi anlamakta ve kabul ettirmekte ve istediğiniz çözümü uygulamakta size yardımcı olacaklatır. Duygusal meseleleri ele almak ve çözüme ulaştırmak için Oldukça uygun bir gündesiniz.

KOVA BURCU

KOVA BURCU

Gerek özel hayatınızda gerekse işinizde başkalarının hayatınıza müdahale etmesinden hoşlanmıyorsunuz. İşiniz hakkında hiç kimsenin fikrini almaktan da hoşlanmıyorsunuz. Ancak bu bazen problem oluyor. İlişkinizde sürekli problem çıkarma huyunuz yüzünden, aranızın açılmasına neden oluyorsunuz. Ödemelerinizdeki denge her an bozulabilir, dikkat.

BALIK BURCU

BALIK BURCU

Hafta sonuna ailenizden gelecek desteklerle başlıyorsunuz. Bugün bir aile üyesinden, sorunlarınıza yardımcı olacak önemli bir haber gelecek. İş yerindeki sorunlar geride kaldı. Şimdi dinlenin ve haftaya yeniden başlayın. Her şey yoluna girecek ve karşınızdakileri etkileyen analitik gücünüz ve süslü söylemleriniz etkili olacaktır. 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al