YKS Tercih Sonuçları Açıklandı
Ön lisans ve Lisans bölümlerine yerleşmek için tercih sonuçlarını bekleyen öğrencilerin merakları sona erdi. YKS Tercihleri ÖSYM'nin resmi sayfasında açıklandı. YKS tercih sonuçlarına nasıl giriş yapabilirim? gibi soruların artması ardından Biliniyo olarak bizde tüm öğrencilere bilgi içeriğimizi hazırladık. İşte YKS tercih sonuçlarına giriş yapabilme formulü...

Ön lisans veya lisans programlarına yerleşmek için sonuçları bekleyen üniversitesi adayları YKS tercih sonuçlarının açıklanması ardından mobil veya masa üstü cihazlara geçerek sonuçları öğrenmeye çaltı. Genel olarak yoğun yüklenmeden dolayı ÖSYM'nin sayfasına giriş yapamayan öğrenciler kısa bir süre içerisinde yoğunluğun geçmesi ardından rahatlıkla ÖSYM'nin resmi web sitesinden yerleştirme sonuçlarını görebilecek.

ÖSYM Başkanı Aygün, YKS yerleştirme sonuçlarının açıklandığını paylaştı. Sonuçlara "sonuc.osym.gov.tr" adresinden ulaşılabilecek.

YKS tercih sonuçları üniversite adayları ve ebeveynlerin araştırdığı konu olmaya devam ediyor. ÖSYM hafta sonu sonuç açıklaması yapar mı sorusuyla süreç hakkında çıkarım yapmak isteyen pek çok öğrenci, internet üzerinden araştırmalarını sürdürürken bazı üniversite adayları ise sosyal medya üzerinden ÖSYM etiketi ile sonuçların açıklanması talebiyle kampanya başlattı.

ÖSYM'ye yönelik paylaşımların ardından ilk açıklama, ÖSYM Başkanı Halis Aygün'den geldi. Halis Aygün, yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi;"Sevgili gençler, heyecanlısınız, sizi anlıyorum ve heyecanınızı paylaşıyorum. Ülkemizin yarınları olan sizler için tüm gücümüzle çalışıyoruz. 2020-YKS yerleştirme işlemlerinde kontroller devam ediyor. Önümüzdeki hafta içerisinde yerleştirme sonuçlarını açıklayacağız. #ösym"

Hey selam, ben Biliniyo Editörü! Sizler için içerikler hazırlıyor ve paylaşıyorum. Umarım biliniyo.com'da keyifli vakit geçiriyorsunuzdur.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al