Afra Saraçoğlu'nun K-Pop Dansı İzleyenleri Kendine Aşık Etti

Aşk 101 dizisi ardından büyük bir hayran kitlesi bulunan güzel oyuncu Afra Saraçoğlu'nun K-pop tarzında ettiği dans sosyal medyada çok beğenilenler arasında yer aldı.

Aşk 101 dizisiyle seyircilerin büyük beğenisini toplayan güzel oyuncu Afra Saraçoğlu'nun K-pop dans videosu takipçileri tarafından büyük beğeni topladı. Dans videosunun yayınlanmasıyla bütün sosyal medya platformlarında en fazla yorum yapılan konular arasında yer aldı. 

Afra Saraçoğlu Dans Videosu

Ünlü oyuncu, dans şovunu Instagram hesabından, "Dans etmeye bayılıyorum. K-Pop'u da yeni keşfettim ve gerçekten çok sevdim. Hocama koşa koşa 'hadi bana hemen K-Pop öğret dedim' ve kısa sürede böyle bir şey çıktı ortaya. Eğlen" açıklamasıyla paylaştı.

K-Pop Nedir?

İngilizce'de "Korean Pop" ifadesinin kısaltması olan K-pop Güney Kore'de yapılan bir tür pop müziktir. Dijital platformlarda çok büyük kitelelere hitap eden bu müzik tarzı Türkiye'de de en çok dinlenen müzik tarzları arasında bulunmaktadır.Güney Koreli şarkıcı Psy'nin "Gangnam Style" şarkısının klibi, YouTube'da en çok izlenen videolardan biri olmuştur. Dinleyici kitlesi genel olarak genç yaştaki kişilerden oluşan bu müzik tarzında genel olarak toplu grupların yaptığı müzik şeklidir. Gruplarda genel olarak 3 kişiden fazla kişiden oluşmaktadır.