Türkiye'nin En İyi Taraftar Grupları
Benim gözümden en iyi taraftar gruplarını sizler için derledim. sıralamalar rastgeledir

Bursaspor/Teksas

Bursa şehrinin en bilinen kulübüdür renkleri yeşil beyaz olmasıyla birlikte timsah hayvanı ile bütünleşmişlerdir maçlarını Timsah arena da oynarlar. Timsah arena Bursanın osmangazi  ilçesinde bulunur ulaşım metro ve otobüsler ile yapılabilir. Bursaspor stadının kapasitesi yaklaşık 43.361 kişi dir. Son olarak Bursaspor 1 haziran 1963 te kurulmuştur. Bursaspor taraftar grubu Teksas ın ise kuruluş tarihi 1967 dir.

Timsah arena

Timsah arena

GÖZTEPE/YALI

Göztepe İzmir şehrinin en üst ligde oynayan futbol takımıdır renkleri sarı kırmızıdır listemizde kesinlikle olması gereken takımlardan biridir kesinlikle. Göztepespor 14 haziran 1925 tarihinde kurulmuştur ve avrupa da bir çok kere sahne sahibi olmuştur. En bilindik taraftar grubunun ismi ise Yalı dır.

ANKARAGÜCÜ/GECEKONDU

Ankaragücü ankaranın en çok taraftara sahip takımıdır renkleri sarı lacivert olmakla beraber bu renkleri barutun patlamadan önceki ve sonraki hallerinden almıştır sırtlan hayvanı ile bütünleşen bu takımın taraftarları genelde hepimiz sırtlan gibi çirkin olduğumuz için bu hayvanı seçtik derler. 31 Agustos 1910 tarihinde kurulmuştur.

ESKİŞEHİRSPOR/NEFER

Eskişehirspor eskişehir şehrinin takımıdır renkleri kırmızı siyah en bilindik taraftar grubunun isimi Nefer Kırmızı şimşeklerdir. Eskişehirspor 19 haziran 1965 te kurulmuştur en tanınmış yönleri taraftar içnde olan Es-Es bandosu dur.

KOCAELİSPOR / HODRİ MEYDAN

Kocaeli şehrinin en çok taraftara sahip takımıdır renkleri yeşil siyah dır.Kuruluş tarihi ise 24 nisan 1966 dır diger bir isim olarak ta bu takıma Körfez die biliriz kendilerine kocaelispor dışında körfez de demiyorlar desek yalan olur şuan süperligden çok uzaklarda olsalar bile gelecekte geri döneceklerine hepimiz eminiz.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al