Murat Dalkılıç Hayatındaki Pişmanlıkları İtiraf Etti
Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç, Mert Vidinli'nin İnstagram mecrası üzerindeki ''Mert Vidinli'yle Sıkıştıral Sorular'' programına konuk oldu. Ünlü şarkıcı yayında düet ve yer aldığı filmlerle ilgili pişmanlığını dile getirdi.

''Keşke Sinema Projelerini Daha Doğru Değerlendirseydim''

Sinemada yanlış projelerde rol aldığını söyleyen Dalkılıç, şöyle konuştu: "Keşke sinema projelerini daha doğru değerlendirseydim. Kariyerim sinema üzerine gitmeyecek diyerek arkadaşlarımın, yönetmenlerin beni görmek istediği filmlerde oynadım. Yaşım ilerledikçe bu kararlarda daha titiz olsaydım diye düşündüm hep." 

''Snoop Dogg İle Düet Yapma Fırsatını Kaçırdım''

2012 yılında kendisine ünlü ABD'li rap'çi Snoop Dogg ile şarkı yapma fırsatı sunulduğunu açıklayan Dalkılıç, teklifi reddettiğini ve yıllar sonra bunun için pişmanlık duyduğunu söyledi. Dalkılıç'ın reddettiği  şarkının, Snoop Dogg'ın Azerbaycanlı şarkıcı Aygün Kazımova ile düet yaptığı "Coffee From Colombia" olduğu öğrenildi.

''Müzik Yapmak Meslek Olarak Kolay Değil''

"Müzik hayatımda hep 1 numara olacak ama meslek olarak yapmak kolay değil" diyen Murat Dalkılıç, "Bir daha dünyaya gelsen ne iş yapardın?" sorusuna şöyle yanıt verdi: "Müzik yapmak istiyorsun ama müzik dışında uğraştığın çok fazla angarya var ve bunlar da seni yıpratıyor. Bu tecrübeyi edindikten sonra dünyaya yeniden gelseydim bu işi yaparım demezdim. Ama sadece müzik olacaksa hayatımda, bunun dışındaki şeylerle uğraşmayacaksam yine müzik yapmak isterim." 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al