Çukur 3. Sezon İzle
Türkiye'nin sevilen rekortmen dizisi Çukur'da heyecan yeniden başlıyor! Çukur'un 3. sezonunu izlemek için heyecanlanan Çukur takipçilerine müjde! Çukur geri dönüyor. Show TV'nin youtube kanalında 3. sezon'un 1. bölümünün ilk sahnesi yayınlandı.

Türkiye'de büyük etki uyandıran ve izlenmelerini sürekli olarak arttıran dizi Çukur'da yeni sezon başlıyor. Çukur yeni sezon izlemek için bir çok çukur takipçisi dizinin yeni sezonunu bekliyorken dizinin yeni sezonunun ilk bölüm ilk sahnesi Show TV'nin youtube hesabında yayınlandı. 

Senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı Çukur’un yönetmenliğini Sinan Öztürk yapıyor. Çukur’da Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Öner Erkan, Necip Memili, Erkan Avcı, Berkay Ateş, Kubilay Aka gibi son dönemin gözde oyuncuları ile usta oyuncular Ercan Kesal, Perihan Savaş yer alıyor. Dizide bu isimlere Kadir Çermik, İrem Altuğ, Boncuk Yılmaz, Mustafa Kırantepe, Mehmet Yılmaz Ak, Cem Uslu, Uğur Yıldıran, Aytaç Uşun, İlayda Alişan, Ece Yaşar, Gökşen Ateş eşlik ediyor.

Çukur 3. Sezon 1. Bölüm İlk Sahne

Çukur'un 3. sezon 1. bölümü 16 Eylül 2019 Pazartesi günü 20.00'da Show TV'de yayınlanacak. 

Çukur 3. Sezon Fragmanı |

Hey selam, ben Biliniyo Editörü! Sizler için içerikler hazırlıyor ve paylaşıyorum. Umarım biliniyo.com'da keyifli vakit geçiriyorsunuzdur.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al