Defne Samyeli'nin Kızı Derin Talu'nun Haç İşaretli Kolyesi Büyük Tepki Çekti
Defne Samyeli'nin en küçük kızı Derin Talu'nun sosyal medya hesabında yaptığı paylaşım büyük tepki gördü. Göğüs dekolteli paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren 16 yaşındaki Derin'in haç sembollü taktığı kolye takipçileri tarafından çok eleştirildi.

Eski Türkiye güzeli, sunucu ve oyuncu Defne Samyeli ve iş adamı Eren Talu'nun 16 yaşındaki kızı Derin Talu, sosyal medyadan paylaştığı göğüs dekoltesiyle takipçilerinden büyük beğeni topladı. Derin'in son paylaşımında görülen boynuna taktığı kolyede bulunan haç sembolü takipçilerin tepkisini çekti.

Paylaşımına Beğeni Yağdı

Siyah bir büstiyer ve eşofman altıyla poz veren Derin Talu, fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Derin Talu, haç kolyesiyle çekilen fotoğrafı tepkilere neden olurken çok sayıda da beğeni aldı. Takipçileri tarafından yapılan eleştriler ve beğeniler takipçilerini ikiye böldü. 

İnstagram'da Soru Yağmuruna Tutuldu

Takipçileri tarafından soru yağmuruna tutulan Derin Talı, takipçilerini ikiye böldü. Beğeni yağmuru yağarken bir yandan da eleştiri yağmuruna tutuldu. Derin Talu'ya takipçileri Instagram üzerinden, ''Nasıl 16 yaşında bu kız?'', ''Hristiyan mısın?'' gibi sorular soruldu.

Hey selam, ben Biliniyo Editörü! Sizler için içerikler hazırlıyor ve paylaşıyorum. Umarım biliniyo.com'da keyifli vakit geçiriyorsunuzdur.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al