Sergio Ramos'un Düğünün'de Skandal Açıklama Herkes Çırılçıplak !
Real Madrid'in kaptanı Sergio Ramos, 2012 yılından bu yana birlikte olduğu Pilar Rubio ile geçtiğimiz pazar günü görkemli bir törenle dünya evine girmişti. Tüm dünyanın konuştuğu düğün esnasında yaşanan skandallar ise "Yok artık!" dedirtti.

Real Madrid'in yıldızı aynı zamanda kaptanı olan Sergio Ramos, üç çocuğunun annesi olan Pilar Rubio ile geçtiğimiz pazar günü organizasyonu sağlanan şahşalı bir tören ile dünya evine girdi. 2012 yılından bu güne kadar birlikte olan ramos çifti, Sevilla kentinde planlanan ve tüm dünyaca büyük yankı uyandıran düğünde yaşanan skandallar ise gündeme bomba gibi düştü. 

Yapılan organizasyona yaklaşık olarak 500 kadar davetlinin götürüldüğü Ramos'un La Alegria SR4'de bulunan çiftlik evinde gerçekleşti. Bir çalışanı, İspanya'da yayın yapan bir televizyon verdiği açıklama'da "Çalışma koşulları ölümcüldü. Saat başına yalnızca 10 euro kazandık. Bizlere köpekmişiz gibi bir davranış tarzı sergilendi." ifadelerini kullanarak çalıştığı kurumun patronuna öfkesini kustu.

Çalışanlara düğünden hemen önce alelacele bir sözleşme imzalatıldı söz konusu çalışan, "Düğün'de ve davetlilerle diyaloğa girmemiz her ne koşulda olursa olsun konuşmamız kesinlikle yasaktı. Bu kuralların dışına çıkmamız halinde hakkımızda 100 bin euroluk tazminat davası açma hakları vardı. Düğüne katılan davetliler ya da Ramos çifti bu kurallardan haberdar olsalardı kesinlikle böyle bir şeye izin vermezlerdi." dedi.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al