Zammı Duyan Nüfus Müdürlüklerine Akın Ediyor
Halk arasında dilden dile yayılan "Nüfus cüzdanı değişiminin fiyatları 2 kat olacak" dedikosusunun sonucunda İl Nufus ve vatandaşlık müdürlükleri doldu taştı. Normal şartlarda günlük 150-200 nüfus cüzdanı değişimi yapan Nüfus müdürlükleri kasım ayı itibariyle günlük 500 nüfus cüzdanı değişimi gerçekleştirdi.

Nüfus cüzdanı ve ehliyetlerin yenilenmesinin zorunlu hale gelmesi ile vatandaşlar nüfus cüzdanlarını ve kimliklerini değiştirmeye başlamıştı.Dilden dile yayılan yenileme ücretlerinin 100'de 100 zam gelecek dedikodusu tüm vatandaşları Nüfus Müdürlüklerine akın ettirdi.  Nüfus cüzdanı ve ehliyet yenilemede son tarihin yaklaştığı ve ücretlere zam yapılacağı dedikodusunu duyan vatandaşlar İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğüne akın etti.

Adıyaman'da 2019 yılı kasım ayında tam 112Bin 78 adet nüfus cüzdanı  ve  25 bin 922 adet ehliyet yenilendi. Bu dedikoduların yayılmasıyla tüm Türkiye'de yenilemeler hızlandı.

Hey selam, ben Biliniyo Editörü! Sizler için içerikler hazırlıyor ve paylaşıyorum. Umarım biliniyo.com'da keyifli vakit geçiriyorsunuzdur.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al