İrem Sak'lasak Da Mı Saklasak?
Oyuncu İrem Sak'ın iç çamaşırsız bir fotoğrafı instagram hesabında paylaşması büyük beğeni ve yorum topladı. Takipçileri "gözümüz gönlümüz açıldı" yorumlarıyla beğenilerini saklayamadı...

İrem Sak, oynadığı dizinin sezon finali yapması ardından tatile çıkmıştı. Yaz tatiline ara vermeden devam eden ünlü oyuncu, Bodrum'un ardından Alaçatı'da denizin ve güneşin tadını çıkarıyorken takipçilerini ed unutmadı. Tatilinden sık sık fotoğraflar paylaşan İrem Sak'ın son paylaştığı fotoğrafa beğeni yağdı.

Yorumlar Şelale Oldu

Güzel oyuncu ayna karşısında çektiği fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı. Sak'ın paylaşımına ünlü isimler de yorum yaptı. Danla Biliç, "Bende neden böyle durmamıştı acaba..." yorumu yaparken, Simge Sağın da övgüler dizerek, "Bebeksin bebek. Çok güzel olmuş kırmızılar üstünde" dedi.

Gülse Birel'den "Ojen Güzelmiş"

Ünlü senarist ve oyuncu Gülse Birsel ise fotoğrafa "İrem hanım kalıcı oje mi normal mi, ve normal ojeyse lütfen marka, numara öğrenebilir miyim? Fotoda çok dikkatimi çekti. Tşk." yorumunda bulundu.

Sosyal Medyayı Salladı

Sak'ın instagram hesabından paylaştığı tatil fotoğrafı kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. Hatta bir ara bu kare Twitter'da en çok konuşulanlar arasında ilk sıraya yükseldi ve Trend Topic oldu.

Hey selam, ben Biliniyo Editörü! Sizler için içerikler hazırlıyor ve paylaşıyorum. Umarım biliniyo.com'da keyifli vakit geçiriyorsunuzdur.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al