71 Yaşındaki Kadir İnanır Maskesiz Çıktığı İçin Linç Edildi !
Geçtiğimiz gün maskesiz dışarıya çıkan usta oyuncu Kadir İnanır, hayranları tarafından linçe maruz kaldı. Konu hakkında konuşan İnanır "Maske takmaya fırsatım olmadan fotoğraflarım çekildi, yanlış anlaşıldım" ifadesine yer verdi.

Yeşilçam'ın usta oyuncusu 71 yaşında olan Kadir İnanır, önceki gün Sarıyer'de bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Yakın dostları ile  yemek yiyen İnanır, maskesiz görüntülenmesiyle ilgili de konuştu.

MASKE TAKMADIM DİYE LİNÇ EDİLDİM

MASKE TAKMADIM DİYE LİNÇ EDİLDİM

Evine gitmek üzere aracının gelmesini bekleyen İnanır, bu esnada kendisini görüntüleyen muhabirler ile sohbet etmeyi'de ihmal etmedi. Geçtiğimiz hafta maskesiz objektiflere yakalandığı için sosyal medyada linçe uğradığını ama tedbirlere eksiksiz uyduğunu söyleyen İnanır, "Bir restorandan çıkmıştık, maske elimde kapıdan çıkınca takarım diye düşünüyordum, bir baktım gazeteciler patır patır çekiyor. Takmaya fırsatım olmadı, yanlış anlaşıldım" dedi.

"BİZLER KURALLARA UYALIM Kİ BİZİ ÖRNEK ALSINLAR"

"BİZLER KURALLARA UYALIM Kİ BİZİ ÖRNEK ALSINLAR"

Özellikle göz önünde olan sanatçıların tedbirlere uyma konusunda daha dikkatli olması gerektiğinden bahseden usta oyuncu, "Bizi insanlar takip ediyor, örnek alıyor. Bizler kurallara uyacağız ki onlarda örnek alsın" ifadelerini kullandı.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al