Ünlü Lezbiyen YouTuber Kendisinden 36 Yaş Büyük Sevgilisiyle Evleniyor
24 yaşındaki ünlü YouTuber Julia Zelg, Sosyal tanışma sitelerinden birinde tanıştığı 61 yaşındaki sevgilisiyle evleniyor.

Brezilya kökenli 24 Yaşındaki Youtuber Julşa Zelg, Tinder uygulamasında tanıştığı 61 yaşındaki Eileen de Freest'le ile ilişki yaşıdığını açıklamıştı. Takipçileri tarafından hayretle karşılaşan bu açıklama ardından sevgilisine evlenme teklifi ettiğini açıkladı.

Sevgilisine yılbaşından hemen önce evlilik teklifi ettiğini ve evlenme teklifini kabul ettiğini takipçileriyle paylaşan Youtuber, ailelerin tanıştığını ve yakında evleneceklerini açıkladı.

Takipçilerinden sürekli olarak tepki almasına rağmen evlilik kararlarında kesin kararlı olan çift, 5 aylık süreçte birbirlerini çok iyi tanıdıklarını ve ani bir karar olmadığını belirtti.

Youtuber'ın diz çökmesi ile evlenme teklifi etmesi ardından 61 yaşındaki Amerikalı Eileen evet dedi. Noel'de Julia'nın ailesiyle tanışmaya giden  evet dedi. Çift, Noel'de Julia'nın ailesiyle tanışmak için Brezilya'ya gitti ve Eileen bu yıl sonunda evleneceğini açıkladı.

Hey selam, ben Biliniyo Editörü! Sizler için içerikler hazırlıyor ve paylaşıyorum. Umarım biliniyo.com'da keyifli vakit geçiriyorsunuzdur.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al