Note 10 Pro, 25W Şarj Cihazıyla Birlikte Gelecek
Samsung Galaxy Note 10 Pro'nun 45W şarj cihazı ile çıkacağı dedikodularının ardından şimdi de 25W şarj cihazı ile birlikte satışa sunulacağı iddia edildi.

Note 10 Pro, 25W Şarj Cihazıyla Birlikte Gelecek

Bazı söylentilere göre Samsung Galaxy Note 10 ve Galaxy Note 10 Pro’nun 45W şarj cihazı ile birlikte gelmesi beleniyordu. Ancak bu söylenti, XDA yazarı Max Weinbach tarafından bugün yazılan bir tweette yalanlandı. Weinbach, aldığı duyuma göre Galaxy Note 10 Pro'nun 45W değil 25W şarj cihazıyla birlikte geleceğini söylüyor. Weinbach, aynı tweet’te, 45W şarj cihazıyla piyasaya sunulacak bir başka Samsung Galaxy telefonun olacağını söylüyor. Bu cihaz orta seviye olarak konumlandırılmış Galaxy A90.

Weinbach "standart" Galaxy Note 10 modelinden bahsetmiyor. Bu nedenle bu cihazın kaç Watt şarj cihazına sahip olacağı hakkında yeni bir bilgi bulunmuyor. Galaxy Note 10'un bu modelinin 3400mAh, Not 10 Pro ise 4500mAh pil kullanması bekleniyor.

Samsung ve Xiaomi, geçen ay 100W Type-C şarj cihazını duyurdu. Ancak iki şirket de 4000 mAh'lık bir pili 17 dakikada tamamen doldurabilse de böyle hızlı bir şarj cihazını piyasaya sürmeyi planlamadı. Huawei şu anda P30 Pro'da 40W şarj cihazı kullanıyor ve Apple'ın bile bu yıl şarj oyununu hızlandırması bekleniyor. Şu anda iPhone XS, iPhone XS Max ve iPhone XR'ye 5W şarj cihazı eşlik ediyor. Şirket, 29 dolara ise 18W şarj cihazı satıyor.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al