Twitter'da T A M A M Tagına Paylaşım İlginç Bir İsimden Geldi
CumhurBaşkanı Erdoğan'ın yaptığı açıklama ardından Twitter gündeminde yer alan T A M A M tagına öyle biri paylaşım yaptı ki insanların fazlasıyla ilgisini çekti.Bu kampanya ya destek veren isim Jonny Sins!Detaylar haberimizde...

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan'ın konuşması sırasında söylediği; "Bizi İstanbul Büyükşehir Başkanlığı'na (İBB) da, AK Parti Genel Başkanlığı'na da, Başbakanlık ve Cumhurbaşkanlığı'na da milletim getirdi. Onlar "Tamam' derse, kenara çekiliriz" sözlerinin ardından  bu sözlere olarak atılan "T A M A M" tweetleri bir anda ülke gündemini aşarak dünyada en çok konuşulan konular arasına girmeyi başardı. 

Yapılan açıklama ardından taga 500.000'i aşkın tweet paylaşımı yapıldı. Paylaşımların kısa sürede dünya gündemine girmesi ardından dünyanın her yanından tweetler atılmaya başladı. 

Yetişkin filmleriyle tanınan ABD’li ünlü porno yıldızı Jonny Sins de kendisine yapılan yoğun istekleri kırmadı ve attığı tweetle “Tamam” kampanyasına desteğini verdi. Sins, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Türk bayrağıyla birlikte “T A M A M” yazarak paylaştı. Sins’in bu paylaşımı daha sonra takipçileri tarafından  binlerce beğeni ve retweet aldı.

Hey selam, ben Biliniyo Editörü! Sizler için içerikler hazırlıyor ve paylaşıyorum. Umarım biliniyo.com'da keyifli vakit geçiriyorsunuzdur.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al