Twitter Çöktü Mü? Twitter'da Yeni Güncellemelerde Ne Var? Twitter Video Görüntülenme Sayıları Neden Görünmüyor?
Twitter'ın geçtiğimiz saatlerde kesintilere uğraması "Yeni güncellemeler mi oluyor?" sorularına neden oldu. Yeni Twitter güncellemelerinde neler var? Twitter video görüntülenme sayıları neden görünmüyor? Video görüntülenme sayıları kapatma sebepleri? Twitter çöktü mü? Twitter Neden Çöktü? sorularının cevapları biliniyo'da...

Twitter'ın 11 Temmuz 2019 tarihli kesintilerinin sebepleri nelerdir? Twitter güncellemelerinde neler olacak? sorularının cevaplarını sizler için araştırdık. Twitter'ın videoların altında görünen görüntülenme sayılarını 0 olarak göstermesi akıllarda Twitter'ın görüntülenme sayılarını kaldırması ihtimali üzerinde durulmasına neden oldu. Artık twitter'da video görüntülenme sayıları görünmeyecek mi? 

Teknik bir sorun var.

Twitter'da bazı sayfalara girişlerde aldığınız

"Teknik bir sorun var.

Fark ettiğin için teşekkürler, bunu yakında düzelteceğiz ve her şeyi eski haline getireceğiz."

sorunu Twitter'ın yeni yüklediği güncellemelerden kaynaklandığı düşünülüyor. Bu güncelleme ardından Twitter'da ne gibi yenilenmeler ve ne gibi çalışmalar olacak büyük merak konusu.

Geçtiğimiz günlerde instagram'ın da yaptığı güncellemeler ile facebook , whatsapp , instagram gibi sosyal ağlar uzun bir süre aralıklı erişim sorunlarına neden oluyordu. İnstagram'da yaşanan o sorunların düzelmesi ardından şimdi de twitter'da kesintiler yaşanıyor. 

Hey selam, ben Biliniyo Editörü! Sizler için içerikler hazırlıyor ve paylaşıyorum. Umarım biliniyo.com'da keyifli vakit geçiriyorsunuzdur.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al