Türkiye İlk 10' un İçerisinde!
Yıl başından bu yana Bitcoin işlemlerindeki artış en fazla Çin'de gerçekleşiyordu. Türkiye ise bu artış sıralamasında altıncı sırada yer aldı.

LocalBitcoin verilerine göre son bir yılda gelişmekte olan ülkelerin Bitcoin işlemleri, gelişmiş ülkelerden çok daha fazla gerçekleşti. 

Bitcoin işlemlerindeki artışın en fazla gerçekleştiği ilk beş ülke: Çin, Nijerya, Kolombiya, Venezuela, Peru. Bu ülkelerden hemen sonra ise altıncı olarak Türkiye geliyor. 

İNGİLİZ FİNANSAL HİZMETLER DAİRESİ: TÜM PARANIZI KAYBEDEBİLİRSİNİZ

İngiltere'de finans sektörünü düzenleyen ve denetleyen Finansal Hizmetler İdaresi, Bitcoin'e yatırım yapanlara "Tüm paralarını kaybetmeye hazır olma" uyarısı yaptı.

BBC'de bir programda konuşan Genel Müdür Bailey, ne merkez bankalarının ne de hükümetlein bu para biriminin arkasında olduğunu, bundan dolayı Bitcoin'e yatırımın güvenli olmadığını belirtti.

Bailey, Bitcoin satın almanın kumar oynamaya benzediğini, aynı riske sahip olduğunu savundu. Bailey, "Eğer Bitcoin'e yatırım yapmak isterseniz tüm paranızı kaybetmeye hazır olun. Bu benim en ciddi uyarımdır" dedi.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al