Tuba Ünsal'ın Alışveriş Tutarı Şaşırttı
Ünlü oyuncu Tuba Ünsal çocuklarına yaptığı alışverişle dikkat çekti. Çocuklarına 9,50 TL'den tişört, 79,90 TL'den de ayakkabı aldı.

Ünlü oyuntu Tuba Ünsal, yaptığı alışverişle çok konuşulacak. Ünsal, "çocukların yediği helal, giydiği haram" diyerek çocuklarına çok düşük fiyatlarda kıyafetler satın aldı.

Tuba Ünsal, çocukları Sare ve Civan Mert'le alışveriş yaptı. Ünsal, "Onlar için 'yediği helal, giydiği haram' derler ya, buna özellikle dikkat ediyorum. Markalarda ise doğaya saygılı olsun, çocuk işçi çalıştırmasın gibi kriterlerim var. Onun dışında takıntılarım yok" dedi. Oyuncu, girdiği mağazadan çocuklarına ucuz kıyafetler almasıyla dikkat çekti.

Çocuklarına pahalı kıyafetler alan ünlü isimleri eleştirmediğini söyleyen oyuncu, sözlerine şöyle devam etti: "İnsanların çocuklarıyla ilişkisi kimseye düşmez. O yüzden bu benim tercihim. Dünya bambaşka bir yere gidiyor. Artık yediğimiz ekmeğin kırıntısını saymamız gereken bir dönemdeyiz. Her şey tepetaklak oldu. Ama temennim, herkesin bunların çok daha bilincinde olarak hareket etmesi ki özellikle çocukların hayatında."

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al