Sunucu Murat Başoğlu Göz Altına Alındı
Sunucu Murat Başoğlu geçtiğimiz dönemde öz yeğeniyle uygunsuz ilişki yaşadığı gerekçesiyle, 'hayasızca davranışta bulunmak' suçlamasıyla yargılandığı duruşmada beraat etmişti. Duruşma ardından eski karısını ölümle tehdit eden ve yanındaki arkadaşını darp etmesi ardından göz altına alınan Murat Başoğlu adliyeye sevk edildi.

Bodrum'da Murat Başoğlu ve eski eşi Sadiye Hande Bermek tarafından ailevi nedenlerle yapılan sözlü sataşma ardından Sadiye Hande Bermek'in yanındaki arkadaşı Emre Sönmez  ile sunucu Murat Başoğlu arasında arbede yaşandı. Bodrum devlet hastahanesine giderek darp raporu alan Emre Sönmez karakola giderek suç duyurusunda bulundu. 

Suç duyurusu ardından jandarma tarafından göz altına alınan Sunucu'nun göz altı ardından mahkemeye sevk ediliş görüntüleri paylaşıldı.Sunuculuk yaparken tanıdığımız ve gördüğümüz Murat Başoğlu tanınmaz haldeydi.

Hey selam, ben Biliniyo Editörü! Sizler için içerikler hazırlıyor ve paylaşıyorum. Umarım biliniyo.com'da keyifli vakit geçiriyorsunuzdur.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al