Son Dakika! Galatasaray'dan Büyük Transfer Hamlesi
Son dakika haberi... Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Borussia Dortmund ile kontratı sona eren Alman yıldız Mario Götze ile bir görüşme gerçekleştirmeye hazırlanırken Sarı-Kırmızılılar'ın ücret teklifinin bile hazır olduğu belirtildi.

Galatasaray'ın yeni sezon için transfer çalışmalarını hızlandırması ardından gündeme gelen yeni isim ise Alman Yıldız Mario Götze oldu. Borussia Dortmund ile sözleşmesi sona eren ve takımdan ayrılan Götze, Galatasaray ile görüşeceğine dair bir çok bilgi paylaşıldı.

MLS takımlarından Cincinnati'ye ilşikin haberler yapan Travis Grimes, oyuncunun MLS'e transferi için bir yorumda bulunurken ilk olarak Galatasaray ile gerçekleştireceği görüşmeyi açıkladı. Grimes'ın tweetinde, "Götze yarın akşam Galatasaray ile görüşecek. Bu teklifi kabul etmezse ki Galatasaray'a yakın kaynaklar etmeyeceğini söylüyor işte o zaman Cincinnati'ye gelebilir" ifadelerini kullandı. 

Bugüne kadar 63 kez giydiği Almanya Milli Takımı formasıyla 17 gol atan Götze, 2014 Dünya Kupası Finali'nde attığı golle takımının şampiyonluğa uzanmasını sağlamıştı.

Hey selam, ben Biliniyo Editörü! Sizler için içerikler hazırlıyor ve paylaşıyorum. Umarım biliniyo.com'da keyifli vakit geçiriyorsunuzdur.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al