Sneijder'in Abisi Jeffrey’e Yüklü Miktarlarda Rüşfet Verildiği Ortaya Çıktı
Sneijder'in abisi Jeffrey’e transferi desteklemesi için galatasaray tarafından yüklü miktarlarda ödeme yapıldığı ortaya çıktı.

Takvim Gazetesi'nin haberine göre; 2013 yılında yıldız futbolcuyu Inter'den transfer eden Ünal Aysal yönetiminin Sneijder'in ağabeyi Jeffrey'e tam 700 bin Euro ödediği iddaa edildi.

Aysal yönetimi Sneijder'e 3.5 sezon için 11.5 milyon garanti ücret, maç başı olarak 1 milyon 750 bin Euro, imza parası da 3.9 milyon Euro ödedi. Menajerine 1 milyon Euro, ağabeyine de 700 bin Euro verildi.

Sneijder'in o dönem Özbek'e "Takımda kalmamı en çok babam istiyor. Eğer ona para vermezseniz imza atmam" dediği öğrenildi. 200 bin Euro için Sneijder'i kaybetmek istemeyen Özbek'in parayı ödediği ifade ediliyor.

Sneijder gitti ama tartışmalar bitmedi. Geçen hafta babasına ödenen para gündeme geldi. Tudor zamanı "Niye gitti?" diye taraftarlar ayaklanmıştı. Geçen hafta ise babasına ödenen 200 bin Euro'nun ortaya çıkmasından sonra "Bu para niye verildi?" diye herkes isyan etti. Sneijder "Bu paranın altına imza atmam" diyerek önce ağabeyine sonra da babasına ödeme yaptırmış. Hem Aysal hem de Özbek de mecbur kalmış. Taraftar ise hem gidişine ayaklanıyor. Hem de para ödenmesine. Şimdi karar vermek lazım. Sneijder değerli mi, değil mi?

Sezon başında oldukça sancılı bir sürecin ardından Galatasaray ile yollarını ayıran Wesley Sneijder yeniden gündeme oturdu... Eski başkan Dursun Özbek'in 2015 yılında Hollandalı futbolcunun sözleşmesini uzatırken babasına 200 bin Euro ödeme yapması çok büyük bir tartışma yarattı.

Jefrey Sneijder'e bu paranın 'Transfere destek olduğu için' ödendiği belirlendi. 2013 yılında yapılan bu ödeme 2015 yılındaki yeni sözleşme görüşmelerinde Dursun Özbek yönetiminin karşısına büyük bir sorun olarak çıktı.

Hey selam, ben Biliniyo Editörü! Sizler için içerikler hazırlıyor ve paylaşıyorum. Umarım biliniyo.com'da keyifli vakit geçiriyorsunuzdur.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al