Samsung'un 360 Derece Katlanabilir Telefonu Galaxy Z Fold 3
Samsung katlanabilir telefonlarıyla akıllı telefonlara yeni bir soluk getirdi. Şimdi ise gözler Samsung'un yeni katlanabilir telefonu Galaxy Z Fold 3'te. Şuan yalnızca tahminlere göre konuşabiliyoruz fakat tasarımının hayranlık uyandıracağı yönünde duyumlar mevcut.

Galaxy Z Fold 3'ün piyasaya girmesi için henüz vakit var. Fakat ilgi çeken telefon hakkında varsayımlar artıyor. Ar-Ge çalışmaları sebebiyle piyasaya geç çıkacağından kuşkumuz yok. 

İlk iddiaya göre, katlanabilir telefonumuzun menteşe kısmında ışıklı bir gösterge paneli yer alacak. Patentlerde görüldüğü iddia edilen bu menteşe bir süredir bekleniyor. Ayrıca S-Pen konusunda beklenmeyen bir durum da söz konusu olabilir. 

Telefonla alakalı en büyük iddia ise, 360 derecelik menteşe sistemi ile sınırsız katlanma özelliği olacağı yönünde. Yalnızca içe doğru katlamanın ötesine geçerek dışa doğru da katlanabilen bir ekrana sahip olacaksınız. Katlanabilir ekranların ekran kalemi için dayanıklı olmadığı biliniyor fakat bu yeni telefonda S-Pen sürprizi yapılabilir.

Bunlar sadece tahmin. Samsung'tan Galaxy Z Fold 3 hakkında henüz resmi bir açıklama yok.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al