Real Madrid'in Yıldız Oyuncusu Ronaldo Juventus'a Transfer Oldu!
Real Madrid'in dünya yıldızı futbolcusu Cristiano Ronaldo, yeni sezonda Juventus forması giyecek. İspanyol ekibi Madrid, transferi internet sitesinden duyurdu. Juventus yaptığı transferle dünya basınında şimdiden büyük başarılara imza attı. Ronaldo nereye transfer oldu ? ronaldo hangi takımda oynayacak ? ronaldonun yeni transfer olduğu takım neresi ? Ronaldo gerçekten transfer oldu mu ? Detaylar...

Tüm dünyanın merakla beklediği Ronaldo’nun Juventus’a transferi resmileşti. Portekizli dünyaca ünlü yıldız futbolcu yeni sezonda İtalyan ekibnin formasını giyecek.

Real Madrid transferi resmen duyurdu. İtalyan ve İspanyol basınının iddiasına göre transfer için İtalyan kulübü Real'e 105 milyon Euro bonservis bedeli ödemeyi kabul etti.

Juventus Başkanı Andrea Agnelli ve Türk eşi Deniz Akalın, bugün özel bir jetle Yunanistan'a hareket etmiş ve Ronaldo ile bir araya gelmişti.

İtalyan kulübü, Ronaldo'ya 30 milyon Euro'dan 4 senelik teklif yaptığı ve 33 yaşındaki yıldızın bu teklifi kabul ettiği biliniyor. 

Yazın başında ismi sık sık İngiltere Premier Lig ekipleri ile anılan Ronaldo'nun kararını 2018 Dünya Kupası sonrası vermesi bekleniyordu. Yıldız futbolcu, Rusya'da büyük bir hayal kırıklığı yaşamış ve ailesi ile tatile çıkmıştı.

Real Madrid Twitter hesabından yaptığı açıklamayla transferi doğruladı

Yüksek Performansıyla Kendini Herkese Hayran Bıraktı

Dünya Kupası'nda Ronaldo, 4 maçta 4 gol atarak yine üst düzey performans göstermeyi başardı.

Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu kazanan Real Madrid'de başrollerden biri olmayı başaran Portekizli yıldız futbolcu turnuvada 13 maçta 15 gol ve 3 asistlik performansa imza attı.

La Liga'da 27 maça çıkan yıldız futbolcu, 26 gol, 5 asist yaparak takımına katkıda bulundu.

Ronaldo'nun Real Madrid Kariyeri

Hey selam, ben Biliniyo Editörü! Sizler için içerikler hazırlıyor ve paylaşıyorum. Umarım biliniyo.com'da keyifli vakit geçiriyorsunuzdur.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al