Rahat Giyim Mom Jeans Kombinleri
Eskinin tarzı yüksel bel skinny moda da yerini hala korumaya devam ederken mom jeans tarz skinnyi gölgede bırakıp bir adım öne geçti. Özellikle her tür üst giyimle tamamlayabileceğiniz mom jeans topuklu ayakkabılarla da buluşunca şahane oluyor. İşte size bir kaç öneride bulunabileceğimiz mom jeans kombinleri...

90'lardan Fırlayıp Günümüze Gelen Mom Jeans

90'lı yılların vazgeçilmezlerinden olan mom jeans günümüzde kendini göstererek skinny jeans pantolonlara rakip oldu. Çok sevilen mom jeans tarz pantolonlar her rengi ve modeli ile görenleri etkisi altına alıyor. Bazen kareli deseni tercih edilirken genelde ise kot tarzı tercih ediliyor. 

90'lar ruhunuzu yansıtabileceğiniz mom jeansler özellikle bu sene sandalet topuklu tarzı ayakkabılarla buluşunca görenleri etkisi altına alıyor.  Geniş kesim blazerler, sade kazaklar, parlak renkli çantalar... Moda zevkinize bunlarla katkıda bulunup influencer tarzınızı ön plana çıkarmak artık en kolayı. Mom jeansin en güzel yanı ise her mevsime müsait olması. Altına bot , topuklu ayakkabı , spor ayakkabı türünden dilediğiniz her ayakkabıyı giymek ise mom jeansın en artı yönü.

İşte mom jeans giydiğinizde gözleri üzerinize çekecek kombinleri sizler için seçtik;

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al