Preson Break 6. Sezon Geliyor Mu?
5. sezonuyla sonlanan dizi Preson Break 6. sezonuyla geri dönüyor. Başrol oyuncusu instagram hesabından müjdeli haberi verdi.

Dizi dünyasına damga vurmuş ve çok sevilen dizi ”Preson Break” 6. sezonu ile sevenlerine geri dönüyor. Dizinin 6. sezonu ile ilgili müjdeli haberi başrol oyuncusu ”Lincoln Burrows”u canlandıran Dominic Purcell instagram hesabından verdi.

”6. Sezon Olacak. Evet…”

Purcell şifreli paylaşımıyla 6. sezonun çıkacağını belirtip paylaşımına, ”Söylenti 1. Ben yaşlıyım. Evet, 50 yaşındayım… Söylenti 2. Kelim. Hayır, kel değilim saçım var, insanlar tıraş etmemi istiyor. Üçüncü söylenti, 6. sezon olacak. Evet… 4. söylenti. İnsanlardan hoşlanıyor muyum? Hayır. Kitlesel olarak değil. Kesinlikle hayır” yorumunu düştü.

Yeni Sezonun Hikayesi Merak Ediliyordu

2005-2009 yılları arasında yayınlanan ve dizi dünyasında yankı uyandıran dizi Preson Break ,sürpriz kararıyla 2017’de bambaşka bir hikayesi ile dizi severler ile buluşmuştu. 5. sezonun bitiminden sonra yeni sezonun geleceği duyurulmuştu fakat engellemeler ve iptaller ile bir türlü izleyici buluşamamıştı.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al