Ozan Güven'in Tutuklanması İçin Deniz Bulutsuz'un Avukatı Mahkemeye Başvuru'da Bulunacak
Deniz Bulutsuz, birlikte olduğu Ozan Güven'in şiddetine maruz kaldığını söyleyerek şikayetçi olmuştu. İfade veren Ozan Güven ise asıl mağdurun kendisi olduğunu ileri sürdü. Suların bir türlü durulmadığı soruşturma'da Bulutsuz'un avukatı Güven'in tutuklanması adına mahkemeye başvuru yapacağını açıkladı.

6 aylık ilişkileri şiddetli şekilde sona eren Ozan Güven ve Deniz Bulutsuz arasındaki sorunlar gün geçtikçe artıyor. Bulutsuz, kendisine şiddet uyguladığını ileri sürerek Ozan Güven hakkında suç duyurusunda bulunmuş ve 2 ay uzaklaştırma kararı aldırmıştı. Ozan Güven, avukatı doğrultusunda uzaklaştırma kararına itiraz etmişti. İstanbul Aile Mahkemesi'ne sunulan itiraz dilekçesinde iddiaların tamamı gerçeğe aykırılık olduğunu, asıl şiddete maruz kalan tarafın Ozan Güven'in olduğu idda edildi.

TUTUKLAMA TALEBİNDE BULUNACAKLAR

Deniz Bulutsuz'un avukatı mahkemenin bu itirazı dikkate almayacağına inandığını söyledi. Avukat, tutuklama talebiyle yeniden mahkemeye başvuru yapmaya hazırlandıklarını da açıkladı "Ortada böylesine bir darp ve suçun işlendiğine dair ciddi bir şüphe varken, bu itirazın savcılık ve aile mahkemesi tarafından ciddiye alınmayacağına eminim. Biz de delilleri karartma ihtimali olması nedeniyle tutuklanma talebinde bulunacağız. Buna ilişkin dilekçemizi belgeleriyle beraber sunacağız. Hazırlığını yapıyoruz" dedi.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al