Neden Yazılım Öğrenmeliyiz?
Bulunduğumuz çağ teknoloji çağı olduğundan dolayı hayatımızdaki bir çok alet elektronik sistemler ve yazılım sayesinde kontrol edilmekte.Peki neden yazılım öğrenilmelidir?

Hayatımızı Kontrol Etmekte

Hayatımızı Kontrol Etmekte

Şuan her türlü elektronik alet yazılım ile kontrol edilmekte basit bir cihazın nasıl çalıştığını,nasıl kontrol edildiğini yazılımı anlayarak çok rahat bir şekilde yapılabilir.Hatta artık bir çok nesneye baktığınızda bunu nasıl yazarım diye bile düşünebilirsiniz :)

Maddi Refahı Arttırır

Maddi Refahı Arttırır

Evet yanlış duymadınız! Yazılım ve programlamayı öğrenerek iyi bir gelir elde edebilirsiniz. Freelancer olarak bahsedilen bu iş sayesinde serbest olarak programlama yaparak insanlara ulaşıp ek gelir sağlayabilirsiniz.

Hayal Gücünüzü Ortaya Koyabilirsiniz!

Hayal Gücünüzü Ortaya Koyabilirsiniz!

Bir çok kişi kafasında "Aslında Facebook gibi bir site yapıcaksın." gibi bir cümle mutlaka kurmuştur.Neden yapamayasınız.Yazılım ve programlama öğrenerek yeni website, proje ve hep hayal ettiğiniz oyunu tasarlama imkanınız olabilir.

Resmi Kıyafet Zorunlu Değil :)

Resmi Kıyafet Zorunlu Değil :)

Tabii ki freelancer çalıştığınızı düşünürsek.

İşin Her Yerdedir.

İşin Her Yerdedir.

Genelde programcı ve yazılımcılar serbest takılmayı sevdikleri için belli bir zaman ve çalışma aralıkları yoktur.Onlar için tek zaman sınırlaması ise projenin yetiştirme tarihidir.

BONUS:

BONUS:
Robotic Programmer mechatronicengineer.com

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al