Merve Boluğur, Nişantaşı'nda Makyajsız Ve Sütyensiz Görüntülendi
Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla sık sık adından bahsettiren Merve Boluğur, Nişantaşı'nda erkek arkadaşıyla gezerken objektiflere yansıdı. Sütyensiz ve makyajsız olarak kameralara yansıyan Merve Boluğur'un fotoğrafları gündeme bomba gibi düştü.

Uzun süredir koronavirüs nedeniyle evden çıkmayan ve sık sık takipçilerine evden paylaşımlar yapan Merve Boluğur, Nişantaşı'nda erkek arkadaşıyla gezinirken görüntülendi. Kendi halinde keyifli bir halde kameralara yansıyan Boluğur, sütyensiz ve makyajsız olması dikkat çekti. 

Keyifler Yerindeydi

İki yıl önce şarkıcı Murat Dalkılıç'tan boşandıktan sonra kalbini aşka kapatan Merve Boluğur, geçtiğimiz aylarda Bebek'te görüntülendiği erkek arkadaşıyla bu kez Nişantaşı'nda ortaya çıktı.

Etrafa gülücükler saçan Merve Boluğur'un keyfi bir hayli yerindeydi.

Makyajsız Ve Sütyensiz Oluşu İlgi Çekti

Sportif giyinimi ve rahat tavırlarıyla dikkat çeken Merve Boluğur'un makyajsız hali ilgi çekti. Sütyensiz giydiği siyah Bodysi ise gözlerden kaçmadı.

Hey selam, ben Biliniyo Editörü! Sizler için içerikler hazırlıyor ve paylaşıyorum. Umarım biliniyo.com'da keyifli vakit geçiriyorsunuzdur.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al