Merhaba ! Ben Senin İç Sesinim Hadi Gel Biraz Dertleşelim!
Sana bazı şeyler anlatacağım, ama beni çok iyi dinle olur mu? Çünkü sana şimdi anlatacaklarım, belkide hayatın boyunca bir daha hiç kimseden duyamayacaklarındır.

Seni fena halde üzdüklerini biliyorum. Sevdiğin , değer verdiğin , mutlu ettiğin insanların bunların hiç birine layık olmadıklarını , aslında sadece çıkarları ve dünyalık menfaatleri yüzünden yanında olduklarınıve bunları aşka , sevgiye , iyliğe olan bağlılığını ve inancını kullanarak yaptıklarını biliyorum.

Her maskenin altında ki gerçek yüzü çok acı gerçeklerle öğrendiğini ve gerçek zannettiğin her şeyin bir bıçak gibi yüreğini delip geçtiğini biliyorum. İçinden sessiz sedasız ama arşı alaya ulaşan bir yakarışla " ben bunları haketmedim" diye feryad ettiğini biliyorum...

Tüm bunlara rağmen sessiz kaldığını , çünkü seni ve yaşadıklarını hiç kimsenin anlamadığını biliyorum.

AMA SEN DE ŞUNU BİL;

Hayatın acımasız kuralları varsa , hayatı yaradanın da açamayacağı kapı yoktur. Seni haketmediğin ağır yükle imtihan eden , sana hakettiğinden fazlasını da verecektir...

Seni kötü insanlarla karşılaştıran , iyi insanlarla da mutlu sona ulaştıracaktır.

UNUTMA;

Hiç bir kutsal kitapta ya da hiç bir yaşanmışlıkta , iyilikleri veya güzellikleri boşa gitmiş bir insandan bahsedilmez. Ya da kötülük yapıp , insanları üzmüş , mutlu ve rahat bir hayat yaşadıklarından söz edilmez. İyiye iyi , kötüye kötü! Hepsi mutlaka karşılıklarını almışlardır.

Ben satırlarca kendimi tanıtıpta beni tanımanızı istemiyorum. Ben herzaman sizin gizemli yanınız olma taraftarı olacağım. Siz hiç bir zaman beni tanımayacaksınız, fakat sizin tanımadığınız birinin sizi nasıl bu kadar tanıdığını ve sizin hislerinizi bu kadar iyi bildiğini gördüğünüzde hayrete düşeceksiniz.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al